Sex din(tr-o) privire cu un milionar în euro

Sex din(tr-o) privire cu un milionar în euro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ochii văd, inima cere… "Ce se întâmplă dacă doi oameni se privesc în ochi mai mult de şase secunde? Ori vor să se omoare, ori vor să facă dragoste. Iar eu nu sunt un criminal…!”. Aceasta a fost teoria lansată de unul dintre pretendenţii la inima Burlăciţei Andreea Mantea, după primul contact, ochi în ochi, cu frumoasa brunetă. Bărbatul e milionar în euro, cel puţin aşa s-a recomandat, şi a tratat alegerea sa în rândul celor 12 bărbaţi care se vor lupta pentru a intra în graţiile Andreei ca pe o problemă de marketing şi management amoros. Dacă iau de bună teoria milionarului, se cheamă că nu mai avem doar „dezbrăcatul din priviri”, ci şi amorul sau propunerea indecentă, dintr-o ocheadă. Cu efect.

În fine, dacă junelui i-a fost de ajuns privirea Andreei Mantea pentru a trage concluzii favorabile, nu ştiu ce părere a avut bărbatul-conservă. Scuze, m-a luat răutatea pe dinainte. Mă refer la concurentul care abia a reuşit să ajungă în faţa Burlăciţei ca să-şi prezinte omagiile, pentru că îl ţinea pe loc armura. Mai exact, bărbatul şi-a tras peste costumul de ginerică, negru şi sobru, o armură medievală, care îl făcea să arate ca ieşit dintr-o conservă, cu capacul pus. În vreme ce concurenţii au făcut băşcălie de el, întrebându-l unde şi-a lăsat calul sau pe inventarul cărui muzeu e trecut, Andreea chiar a fost impresionată. Cum să nu fie când un asemenea cavaler şi-a luat armura pentru un duel având ca trofeu inima ei?! Trebuie să vă spun că nu doar „omul de tinichea” a suferit pentru că prima impresie contează, ci şi un alt concurent, care s-a prezentat doar în pantaloni şi papion, chit că afară era zăpadă. Motivul? Bărbatul ar fi vrut să încingă un striptis pentru Andreea, dar cum timpul nu era suficient, a venit la bustul gol.

* Nu vreau bani, nu vreau avere. Milionar în euro şi-a luat şi Adriana Bahmuţeanu, care a ajuns acum să-i trimită mesaje viitorul ei fost soţ, Silviu Prigoană, prin intermediul tuturor jurnalelor de ştiri că nu-i vrea averea. Prin poştă sau prin viu grai nu se putea?

Citeşte şi: Un gălăţean în cursa pentru inima Andreei Mantea

Citit 2304 ori Ultima modificare Marți, 10 Iunie 2014 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.