Pregătiri pentru dezvirginare

Pregătiri pentru dezvirginare
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Avem un nou episod al serialului "Tânăr şi neliniştit" de România. Este vorba de eterna relaţie dintre Silviu Prigoană, prinţul gunoaielor din Capitală, şi fosta sa viitoare nevastă, Adriana Bahmuţeanu. De această dată nu este vorba de o reluare a relaţiei conjugale, aşa cum v-aţi fi aşteptat, ci de un scandal monstru petrecut în faţa vilei multimilionarului. Ca să dea bine pe TV, totul a fost asistat de un echipaj de Poliţie şi piperat cu lacrimi şi rugăminţi. Pe de altă parte, presa de scandal a sărit pe un cu totul alt aspect al problemei. Citez: "Uite cum plângea Adriana şi cum era îmbrăcat soţul ei!". Acum serios, cum să fi ieşit omul din casă la patru dimineaţa, în timp ce fosta nevastă îi bătea în poartă, altfel decât în maieu şi pantaloni scurţi. Domnişoarele de la ziarele colorate au fost de-a dreptul contrariate de faptul că Prigoană senior nu avea chiloţi Armani probabil.

* Vedetele de la noi au probleme la mansardă. Altceva nu mai comentez, vă las doar să citiţi pe îndelete declaraţia Biancăi Rus, care-şi pregăteşte de nuntă... căţeaua. Şi ca lucrurile să fie bune până la capăt, Bianca vrea să o împerecheze într-o familie celebră. ”Îmi voi lua o rochie scumpă pentru că eu voi fi nașa. Îmi voi îmbrăca fetița cu o ținută de fiţe, va fi cea mai frumoasă căţeluşă pe care aţi văzut-o vreodată. În orice caz, voi suporta toate cheltuielile nunţii, indiferent cât va fi de scump. Cățeluşa mea merită să intre într-o familie bună, iar cea a Clejanilor e cea mai nimerită”, a spus voluptoasa domnişoară. No comment!

* Denisa Manelista, ultima virgină declarată a show-biz-ului românesc, a luat hotărârea de a se pregăti pentru primul bărbat al zilelor sale. Şi nu oricum, ci cu o mască de corp... din aur. "M-am săturat de titulatura asta. E urât cuvântul «virgină», nu mi se pare niciun motiv de bucurie, e un subiect intim. O să mă programez pentru prima noapte de amor, dar nu ştiu când. Nu am un partener. Trebuie să-ţi placă de cineva, eu nu l-am găsit până acum. Sunt numai divorţuri în ziua de azi. Eu sunt de modă veche, mi-aş dori un bărbat care să fie toată viaţa numai al meu. O să-l aştept toată numai în aur. Tu îţi dai seama ce important e băiatul ăsta, dacă îl aştept cu aur pe mine. Viitorul meu iubit trebuie să fie frumos, cu bani şi devreme acasă. Îmi doresc pe cineva care să mă iubească", a spus tânăra, la Antena Stars. Acum, treaba cu programatul nopţii de amor nu prea sună a pierdut de intimitate, dar na, oi fi eu mai de la ţară şi am imaginaţie prea bogată.

Citit 2658 ori Ultima modificare Luni, 30 Iunie 2014 17:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.