Adio Pastramă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ştire de anvergură mondială şi, de ce nu, intergalactică. Nu, nu aţi ghicit, nu este vorba despre avionul doborât în Ucraina, nu este vorba despre atacurile Israelului asupra Palestinei, este vorba de dubla a doua din filmul "Pepe se însoară". După ce s-a despărţit de eterna siliconată, Oana Zăvoranu, latin-loverul carpatin a mai tras o fisă. De data aceasta se va însura cu Raluca, fosta domnişoară Pastramă-nu râdeţi, chiar ăsta e numele din buletin. Acum, având în vedere că şi această nuntă va fi filmată în exclusivitate de Pro Tv, aceeaşi televiziune ce a filmat nunta lui Victor Slav cu Bianca Drăguşanu, nu le putem ura tinerilor însurăţei decât să petreacă multe luni fericite împreună.

*Dacă tot vorbim de Victor Slav, se pare că prezentatorul ştirilor Meteo de la Pro Tv a rămas fără noroc şi în viaţa profesională, după ce a fost lăsat baltă de a sa soţie plastificată. Astfel, aflăm din presa tabloidă că Pro TV a dorit să aducă un aer nou rubricii meteo, aşa că a decis să facă modificări. Drept pentru care Victor Slav nu ne va mai spune ce precipitaţii vor cădea peste Moldova.

CITEŞTE ŞI: Nici mama ei nu a văzut-o aşa!

*Selfie de poveste. Daniela Crudu, fosta "păcătoasă" şi actuala prezentatoare a emisiunii Super Bingo Metropolis de pe Antena 1, a postat pe o reţea de socializare o poză de la micul dejun. Toate bune şi frumoase. Doar că Cruduţa stătea la pozat în braţele lui Cătălin Botezatu. Aspectul şi mai haios al pozei este că lângă cei doi se afla Giani Kiriţă, fostul căpitan dinamovist, care savura satisfăcut un trabuc. Acum vine firesc întrebarea...cu cine şi-a petrecut Botezatu noaptea, de ia micul dejun cu cei doi. Vă las imaginaţia la joacă.

*Simona Traşcă a fost surprinsă plină de vânătăi. Asta ar fi ştirea. Explicaţie este totuşi haioasă.”Nu mi s-a întâmplat mare lucru, am căzut pe scări. I se poate întâmpla oricui. Am fost neatentă şi... s-a întâmplat", a spus aceasta. Acum de câte ori s-o fi întâmplat şi cu cine...asta numai ea poate că o şti.

CITEŞTE ŞI: Gâdea, Badea sau Banciu? Pe care-l ustură mai tare buzunarul?

Citit 1184 ori Ultima modificare Duminică, 20 Iulie 2014 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.