Prinţul fraierilor de pe malurile Dâmboviţei

Prinţul fraierilor de pe malurile Dâmboviţei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Becali este un nume parcă predestinat pentru a ţine prima pagină a ziarelor de scandal. De data aceasta, nici Gigi şi nici don Giovanni nu au mai făcut-o de oaie, din motive de răcoare, ci unul dintre nepoţii lor, recte Lucian Becali. Bine antrenat, după ce în urmă cu o săptămână a bătut un om pe Litoral, Lucian Becali a fost aproape de o recidivă. Conform ziarului Click, nepotul preferat al lui Gigi a fost implicat într-o discuţie mai aprinsă sâmbătă dimineaţă, la ieşirea dintr-un club de pe Litoral, şi a fost gata să-şi facă dreptate cu pumnii. Din fericire, un prieten a intervenit şi a aplanat situaţia. Dacă "pumnii mei minte nu are", după cum zice neamţul, măcar prieteni cu cerebel să avem.

* Titlu de megasenzaţie în presa tabloidă! Citez din WOW Biz: "Ce decolteu generos are mireasa Raluca Pastramă! Riscă să rămână cu sfârcul pe afară în orice clipă! Vezi aici imaginea WOW!". Am încheiat citatul. Măi băieţi, după ce că domnişoara Pastramă a scos la înaintare tot ce avea mai bun, voi vă mai şi plângeţi?

* Apropo de nunţi, de prinţi şi de Ilene Cosânzene. Noua iubită a "Prinţului Cristea", Denisa Botcari, trăieşte basmul la maxim. A ajuns la concluzia că nu este nevoie să-şi promoveze serviciile pe un site de matrimoniale din Marea Britanie, este suficient să vină frumos împachetată pe malurile Dâmboviţei, pentru a găsi Prinţul fraierilor. Călare pe un Mercedes, cu lanţ medieval de 24 de karate la gât, Adrian Cristea se încadrează perfect în tipar. După o noapte de amor cu fostul fotbalist şi actualul creator de modă, Denisa Bot şi Carii, pardon Botcari, a ieşit la o partidă de shopping cu o prietenă. De unde rezultă că şi pe plaiurile mioritice cea mai veche meserie din lume este bine plătită. Trebuie doar să găseşti clientul perfect.

Citit 1110 ori Ultima modificare Luni, 21 Iulie 2014 17:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.