Monicuţa - comoară naţională

Monicuţa - comoară naţională
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cu toate bubele pe care încă le are în cap Justiţia Română, măcar un lucru bun a făcut în ultimii ani. L-a "convins" pe Bivolaru, Gregorian Bivolaru, că este o idee mai bună să-şi conducă turma din Suedia. Nu de alta, dar după cum aflăm din presa tabloidă, cel dintâi guru al ţării avea un vis suprem. "Cu 21 de ani in urma, Gregorian Bivolaru era convins că el însuşi va deveni un lider spiritual de care va asculta întreaga lume şi că va conduce lumea de undeva din Casa Poporului", aflăm din WowBiz. Păi, dacă lucrurile s-ar fi întâmplat aşa, am fi putut spune cu certitudine că suntem buricul Universului...sau mă rog, locul de unde-şi trage seva tot Pământul...alegeţi voi.

CITEŞTE ŞI: Adio Pastramă!

* V-o mai amintiţi pe Monica Gabor, fosta doamnă Columbeanu? Ei bine, ţinem să vă informăm pe această cale că stimabila duduie şi-a scris biografia. Nu o fi ea vreun Ţuţea sau Cioran, dar potrivit celor scrise de ea în minunata fiţuică, domnişoara este "un model realizat, preţuit în România ca o comoară naţională". Aţi citit bine. Comoară naţională. Deja ştirea cu Bivolaru de mai sus devine credibilă. Dacă fosta minoră a lui Columbeanu a ajuns comoară naţională, Oana Roman ce o mai fi? Probabil o bucată de ţară. Aberaţiile merg ceva mai departe. Tot din biografia duduiei aflăm că "şi-a consolidat statutul de celebritate internaţională, iar acum este una dintre cele mai cunoscute personalităţi din istoria României". Ce Nadia, ce Hagi, ce Halep, ce Iorga....Gabor frate!

CITEŞTE ŞI: Gabi Aur i-a pus Galaţiul la picioare Burlăciţei

* Ştire alarmantă de la Taşcă. Pepe a susţinut un concert cu tente cel puţin pedofile din partea mea. Aflăm din presa tabloidă că latin loverul autohton a fost asaltat de puştoaice de 10 ani! Au urcat peste el pe scenă. Protecţia copilului ce o zice? Dar Poliţia? Măcar Raluca Pastramă? Culmea este că solistul a şi pus filmuleţul pe contul său de socializare...Ce putem spune...Ţara are un viitor de aur!!

Citit 1550 ori Ultima modificare Luni, 18 August 2014 22:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.