Şi s-a dus şi conul Dinu!

Şi s-a dus şi conul Dinu!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*PRO TV faultează grav Antenele. După ce cei trei bucătari de la Masterchef au ales să treacă la Antena 1, pentru a produce o nouă emisiune culinară, "Hell's Kitchen", postul din Pache Protopopescu şi-a amintit brusc faptul că a achiziţionat în primăvară formatul acestei emisiuni de la americani. Drept pentru care, pe platforma Voyo.ro va putea fi urmărită emisiunea, în formatul original, cu bucătarii americani. Acum rămâne de văzut dacă istericii de la oală vor putea face faţă concurenţei de peste Ocean.

*Tot din lumea bună a media. Aflăm că a decedat omul de afaceri Dinu Patriciu, cel care a deţinut, printre altele inclusiv brandurile Click! şi Adevărul. Cel care a fost la un moment dat cel mai bogat român a murit la Londra. Acum, pentru ce a mai rămas din averea estimată la un moment dat la 2,5 miliarde de dolari se vor bate amanta şi soţia.

*Ai o pensiune? Vrei să o promovezi? Ia-o pe Bianca. Cum care Bianca? Drăguşanu! Cealaltă comoară naţională. Dacă însă pensiunea ta este situată în Vama Veche, s-ar putea să ai o surpriză. Potrivit presei tabloide, siliconata de serviciu a fost la împărţit fluturaşi pe plajă în Vamă. O turistă i-ar fi transmis că nu este o idee tocmai bună. Drept pentru care, fosta actuală doamnă Slav a început să-şi dea drumul la gură! Cităm: "Bine, dragă, scuză-mă! Du-te tu în p**a mă-tii de antisociabilă ce eşti! Hai marş, dă-te-n mă-ta de proastă!". Acum rămâne de văzut cam ce clientelă va avea respectiva pensiune în perioada următoare.

*Necunoscute sunt căile Domnului! A simţit-o pe pielea ei o reporteriţă a celor de la Antena 3, care a fost alungată de la...mânăstire. În timp ce domnişoara transmitea în direct de la pelerinajul ce avea loc la Mânăstirea Nicula, a fost luată de braţ de un preot, care i-a spus să se ducă frumos acasă, nu de alta, dar s-a cam supărat pe faptul că toată ziua postul transmisese numai mizerii. Drept pentru care, carul de la Antena a cam fost obligat să părăsească sfânta incintă. Cam nasol, zic!

Citit 1606 ori Ultima modificare Marți, 19 August 2014 17:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.