BRAVO, DJ Harra!

BRAVO, DJ Harra!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Toată stima pentru DJ Harra. Serios! Deşi reacţia DJ-iţei care mixează topless prin cluburi poate fi considerată uşor suburbană, este totuşi îndreptăţită. După ce a aflat că mama naturală a fetiţei adoptate de Luminiţa Anghel cu ceva ani în urmă îşi vrea copilul înapoi, DJ Harra, care are o poveste de viaţă oarecum asemănătoare, a reacţionat virulent. "“Nu vreau să credeţi că promovez violenţa, dar i-aş da o serie de palme jigodiei care e acum la Pro TV şi care şi-a lăsat fetiţa prin orfelinat, iar acum, după ce Luminiţa Anghel a făcut-o mare, o vrea înapoi !!! F***-ţi ceapa mă-tiii, ca să nu zic altfel... de idioată, fără educaţie, creier şi demnitate!!!”, a scris pe Facebook DJ Harra. Păi cam da!

* Necunoscute sunt căile Domnului! Un preot din localitatea Costeşti a înlocuit cădelniţa cu un spray paralizant, spray cu care i-a împroşcat pe poliţiştii ce veniseră să-l roage să dea muzica mai încet la petrecerea de majorat a nepotului său. A doua zi, preotul a fost nevoit să ajungă la Parchet, pentru o mică spovedanie în faţa procurorilor. Rămâne de văzut dacă omul cu sutană va fi pedepsit de mireni sau de Dumnezeu.

* Pam-pam. Oana Zăvoranu se întoarce din nou în peisajul mediatic românesc şi nu oricum. Fosta doamnă Pepe va fi o prezenţă constantă la Antena 1, la noua emisiune Dancing with the Stars. Cinse spunea că trustul Intact nu se ocupă de culturalizare în masă?

* O mai ţineţi minte pe Mădălina Ghenea? Fosta iubită a lui Gerard Butler şi a lui Leonardo di Caprio? Ei, focoasa olteancă, în vârstă de numai 26 de primăveri, şi-a ales acum un nou iubit, ce i-ar putea fi tată. Este vorba de un canadian în vârstă de 61 de ani. Numele lui este Paul Haggis, are 61 de ani şi este regizor, scenarist şi producator, premiat cu Oscar de două ori, pentru Million Dollar Baby şi Crash.

Citit 1379 ori Ultima modificare Joi, 21 August 2014 17:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.