Un alt fel de media

Un alt fel de media
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mihai Trăistariu nu mai este singura vedetă masculină din România ce şi-a făcut prelungire de...păr. Pe urmele fostului reprezentant al ţării noastra la Eurovision a luat-o şi Cătălin Măruţă, realizatorul emisiunilor culturale, programate pe PRO Tv fix după violurile de la ora cinci. Acum rămâne de văzut cât de satisfăcută va fi Andra de această schimbare a soţului.

* Giovanni Becali poate sta liniştit în închisoare! În urma unor înregistrări apărute recent pe internet, se pare că fostul vânzător de bilete de la cinematograful Patria, pardon, fostul agent al fotbaliştilor, a pus mâna pe o sumă uriaşă de bani, chiar cu câteva zile înainte de a intra la răcoare. Culmea este că aceşti bani au produs şi un efect neaşteptat. "Ioan Becali i-a luat lui Porumboiu 350.000 de euro la cărţi, l-a ruinat în câteva ore. Poate că nu era nicio problemă pentru nimeni dacă aceşti bani erau ai lui Porumboiu, însă banii aceştia erau salariile jucătorilor de la Vaslui. Practic, Porumboiu le-a pierdut banii fotbaliştilor şi ei au rămas neplătiţi timp de câteva luni. După acest episod, mulţi dintre ei şi-au băgat memorii să devină liberi pentru că nu mai aveau săracii niciun leu în buzunar", a povestit pentru WOWbiz.ro un martor ocular prezent la meciul de poker dintre Giovanni şi Porumboiu. Ce a înţeles proaspătul puşcăriabil din această ispravă? Ai carte, ai parte.

* Scandal maxim la România TV. Bine, de acord, asta nu este neapărat o ştire. Ştire este faptul că Andreea Creţulescu şi-a dat afară din platou un invitat. Practic jurnalismul a ajuns la un nou nivel.Totul a pornit de la faptul că Mihăiţă Calimente a ”îndrăznit” să nu respecte ceea ce voia jurnalista. ”Eu am învăţat, de la bunica mea, când intru în casa altcuiva să respect regulile casei”, i-a transmis Creţulescu lui Calimente. ”Da, dar când gazda nu te respectă, nu faci ca ea”, a replicat deputatul PNL la care jurnalista a izbucnit: ”Ieşiţi afară acum din acest platou!”,  iar Calimente s-a conformat. Ori zici ce îţi spun eu, ori marş afară, porcule de te-am invitat eu.....No comment.

Citit 1258 ori Ultima modificare Miercuri, 20 August 2014 15:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.