Cruduţa - mămică, Viorel Lis - tată. La 70 de ani!

Cruduţa - mămică, Viorel Lis - tată. La 70 de ani!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* A fi sau a nu fi gravidă. Cred că ar trebui să încep cu o precizare: Cruduţa n-a fost „lăsată” mămică de Viorel Lis, dacă se înţelege cumva asta. Cea care ar putea să-l facă pe Lis tată, la vârsta la care alţii îşi plimbă de mânuţă nepoţii în parc, este mult mai tânăra lui soţie, Oana Lis.

Mărturisiesc sincer că, acum vreo câteva luni, televiziunile mi-o arătau pe Oana plânsă şi îndurerată din cauza unui Viorel ofilit, ca să nu zic ramolit, care-şi scria testamentul între două căderi de memorie şi trei spitalizări. Ei, uite că anevrismul de care am înţeles că suferea fostul primar nu mai e aşa de agresiv, ba, mai mult, nu i-a pus virilitatea sau potenţa la încercare. Miercuri seara, numai ce-am văzut-o pe Oana povestind la tv: „De o săptămână, două, am o nişte stări ciudate, adică gen sânii umflaţi, mă dor sânii, am greţuri, mi-e somn tot timpul”. Şi dacă tot avea simptomele unei sarcini, ce altceva putea face cu ele decât să le împărtăşească la Antena Stars? Ah, da, avea în plan să facă şi un test de sarcină, dar probabil încă n-a găsit studioul tv potrivit unde să… presteze.

Pe Viorel, sărmanul, nu l-a întrebat nimeni dacă e pregătit să schimbe pempărşi. În schimb, Antena Stars s-a grăbit să facă nişte simulări foto cum ar putea arăta fetiţa şi, respectiv, băieţelul soţilor Lis. Acu’, de ce sunteţi invidioşi, dacă la 70+ Viorel mai poate, bravo lui! Avem deja o mamă sexagenară, de ce n-am avea şi un tată septuagenar?

* „Beberon” pentru Daniela. Cruduţa Daniela a intrat în direct la „Răi da’ buni” să ne spună că a devenit mămică! Nu a născut ea însăşi, ci Peruţa, una dintre căţeluşele ei. Şi cum mămica e lăuză şi operată - a născut prin cezariană, ce credeţi?! - Cruduţa a preluat hrănirea la trei ore a celor puiuţe cu „beberonul”. C-aşa se zice în Ferentari la ceea ce numim cu toţii „biberon”. Teamă-mi e că, după ce fac ochi, fetiţele or să vrea şi ele silicoane, botox şi poze în revistele cu nudităţi explicite...

Citeşte şi: Bărbaţii au ultimul cuvânt în căsnicie: „Da, mami!”

Citit 1767 ori Ultima modificare Joi, 11 Septembrie 2014 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.