Academician doctor inginer Leo de la Strehaia

Academician doctor inginer Leo de la Strehaia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Veste fabuloasă pentru pipiţele din showbizul românesc. Leo de la Strehaia, prinţul ţiganilor, doctor docent în şmecherie, a reuşit performanţa de a-şi rotunji veniturile. Nu, nu vă gândiţi că stimatul domn a creat vreun program pentru Google sau a adus îmbunătăţiri vieţii focii de deşert. Osul domnesc a performat la poker şi şi-a lăsat competitorii fără banii de bere.Unde altundeva se putea petrece tărăşenia decât la cea mai mare petrecere anuală a ţiganilor? După această admirabilă realizare, Leo se gândeşte probabil la însurătoare. "Dacă am noroc la cărţi, o să am şi o damă... de pică vreuna", ar fi spus prinţul, într-un cerc de apropiaţi.

* Cătălin Măruţă rămâne pe canapeaua celor de la Pro TV, deşi în această vară a primit oferte şi din alte părţi. "Am avut parte de propuneri interesante. Două dintre ele chiar erau foarte serioase, de la două televiziuni puternice. Am fost flatat de oferte, dar nici nu mi-a trecut prin cap să plec. Sunt de şapte ani aici, l-am început pe al optulea. Am prins rădăcini în televiziunea unde, mărturisesc, mi-am dorit dintotdeauna să ajung, încă de când eram debutant. Am învăţat enorm la Pro TV, am parte de o echipă senzaţională şi simt că, deocamdată cel puţin, nu există niciun loc unde m-aş simţi mai împlinit profesional", a spus Catalin Măruţă, pentru Ring.

* Mare revenire, mare. Mihaela Rădulescu revine pe marile ecrane, fix la postul ce s-a despărţit de fostul ei soţ. Astfel, actuala iubită a lui Dani Oţil va fi unul dintre juraţii emisiunii "Românii au talent", de la Pro TV. Potrivit site-ului paginademedia.ro, Mihaela Rădulescu se va alătura Andrei şi lui Andi Moisescu, urmând să îl înlocuiască pe Mihai Petre, plecat la Antena 1. Din juriu ar face parte şi Cabral, susţin surse de pe piaţă. Informaţia nu a fost confirmată până acum nici de divă, nici de reprezentanţii postului de televiziune din Pache Protopopescu.

Citit 1970 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Septembrie 2014 16:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.