Viaţa-i Crudu!

Viaţa-i Crudu!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şoc şi groază în lumea mondenă. După mai bine de trei ani de relaţie, se rupe unul dintre cele mai năbădăioase cupluri din lumea show-biz-ului românesc, Daniela Crudu şi Mihai Costea. Culmea este că nu violenţa jucătorului de fotbal a făcut-o pe Cruduţa să-i spună adio. Deşi a fost bătută, arsă cu ţigara, umilită în public, Cruduţa a rezistat alături de marele crai de la Craiova. Ceea ce a făcut-o pe focoasa brunetă să-i spună adio fotbaliatorilui a fost faptul că Mihai s-a iubit în tot acest timp şi cu alte femei. De-abia în urmă cu două săptămâni a aflat şi Cruduţa, drept pentru care şi-a făcut bagajele.

CITEŞTE ŞI: Guţă şi câinii de aur

* Despărţirile prind bine, chiar dacă sunt ale altora. O ştie foarte bine şi o altă vedetă siliconată, Bianca Drăguşanu. Imediat după marea despărţire dintre fosta colegă şi jucătorul de fotbal, fata cu buze de babuin a reacţionat imediat. ”Don't be afraid of losing someone who doesn't feel lucky to have you! I love u little beastie! / "Nu-ţi fie frică să pierzi pe cineva care nu se simte norocos că te are! Te iubesc, bestiuţă", a scris Bianca Drăguşanu pe facebook. Cu acest prilej aflăm că Bianca a auzit şi de limba lui Shakespeare, drept pentru care o felicităm şi îi urăm la câţi mai mulţi iubiţi străini!

* O despărţire nu vine niciodată singură! Cum Cruduţa şi-a luat tălpăşiţa, o altă colegă de breaslă a decis să îi zică "pa" iubitului fotbalist. Este vorba de acest rechinuţ al Bucureştilor, Andreea Tonciu, poate femeia cu cel mai dezvoltat simţ olfactiv din România. Deşi se pregătea să-şi pună pirostriile şi să se mărite cu eterna speranţă Nicolae Mitea, Tonciu a hotărât că poate găsi un investitor mai bun. "Am înţeles că, aşa cum universul funcţionează doar în deplină armonie, aşa funcţionează si o relaţie, iar când energiile yin şi yang nu mai sunt în echilibru perfect se instalează dezechilibrul, lucrurile se produc haotic, nimic nu mai merge normal, s-a consumat energia ce ne animă, nu mai aveam ce să ne oferim bun şi s-a produs ruptura". Unde eşti tu, Liicene?

CITEŞTE ŞI: Poziţia amantei prinsă într-un cvartet amoros

Citit 1286 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Septembrie 2014 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.