Inseminarea se face... la rece

Inseminarea se face... la rece
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Minunile se întâmplă! O dovedesc din plin Oana şi Viorel Lis, care au anunţat zilele acestea că urmează să aibă un copil. Nu vă gândiţi la prostii. Barza nu a venit tocmai pe cale naturală, ca să spunem aşa. Oana s-a gândit probabil că genele lui Viorel nu sunt tocmai sănătoase, aşa că a apelat la o cale artificială. "Momentan nu se ştie dacă sunt însărcinată. Am fost la o clinică de fertilizare şi dacă vrei să inseminezi şi nu cu soţul, cu un bărbat străin de unde provine...Mi s-a spus că nu se poate cumpăra «sămânţă» din ţară. Cică, avem contract numai cu Danemarca. Dar, poate mie nu-mi plac danezii!", a povestit Oana Lis la Antena Stars. Îi sugerăm Oanei pe această cale să încerce sămânţa din Botswana. Poate o fi ceva mai virilă...zic şi eu!

* Mirciulică Badea şi-a luat-o în freză tocmai de la... mămica lui. Invitată la lansarea de carte a lui Carmen Brumă, cea care i-a dăruit prezentatorului emisiunii "În gura presei" un copil, mama lui Mircea a dat cărţile pe faţă. “Îmi place de ea foarte mult. Discut cu ea o grămadă de lucruri. E e foarte cultivată, citeşte mult şi eu admir persoanele care citesc. E naturală şi foarte sinceră, spune ce gândeşte şi e şi foarte frumoasă. Şi, ştiţi, băiatul meu este într-un fel. E greu de trăit cu el, credeţi-mă. E greu, da. Eu întotdeauna am preţuit-o pe Carmen pentru treaba asta. El gândeşte repede şi, dacă nu ţii ritmul cu el, se enervează. Ea are răbdare cu el”, ne-a declarat Mariana Badea. Păi, domnu' Mircea...aşa ceva? Nici mămica nu vă prea suportă?

* Antena 1 a luat iar bătaie la audienţe. Deşi a furat multe dintre vedetele Pro-ului, Antena 1 nu a reuşit să facă decât un scor de trei ori mai mic decât postul din Pache Protopopescu, marţi seară, atunci când s-au lansat două emisiuni similare, respectiv "Vocea României" pe Pro Tv şi "Next Star" pe Antena 1. Cam miroase a gaură în buget zic!

CITEŞTE ŞI: Din dragoste. Cu o SPP-istă

Citit 1779 ori Ultima modificare Joi, 18 Septembrie 2014 18:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.