Jackpot pentru Lori

Jackpot pentru Lori
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Loredana Groza a reuşit să-şi strângă bănuţii pentru sărbătorile de iarnă, după ce, în doar două zile, a câştigat mai bine de 250.000 de lei din concertele susţinute în Bucureşti. Nici Horia Brenciu sau Ştefan Bănică Junior nu s-au lăsat mai prejos, ambii câştigând peste 100.000 de lei în acest weekend. În aceste condiţii, cred că am răspuns la întrebarea: Ce trebuie să facă un român pentru a avea căldură iarna? Trebuie să se apuce de cântat.

* Dacă tot a venit şi Elvis de România în discuţie, trebuie menţionat un lucru ce-l vizează. În calitate de proaspătă vedetă a postului TV Antena 1, i s-a propus să prezinte, din primăvară, emisiunea American Idol. Bănică Junior a pus o singură condiţie. Co-prezentatoare să nu fie Bianca Drăguşanu. Motivul: Alăturarea de cea mai siliconată femeie din România i-ar strica imaginea. Bun. O spune omul care este acuzat că şi-a caftit cam toate nevestele. I-o fi frică să nu-i ricoşeze pumnul?„Nici de «Burlăciţă» n-a vrut să audă. Nu vrea să fie pus în situaţii penibile. Ar vrea să aibă alături o coprezentatoare cu mult mai multă experienţă. Ca orice mare artist, Bănică îşi permite să facă şi fiţe. Când a avut-o colegă pe Iulia Vântur era foarte fericit”, explică o sursă din Antena 1.

*HORROR! Nu scriu cu litere mari întâmplător. Potrivit presei tabloide din România, Oana Roman a lăsat la o parte prejudecăţile şi a apărut la un eveniment monden în rochie de piţipoancă, cu picioarele la vedere. "Oana Roman ştie cum să-şi pună în evidenţă calităţile fizice", este explicaţia pe care o găsim sub fotografia din Click!. Completăm noi-ştie să-şi pună în valoare calităţile fizice pentru o reclamă la şaorma cu de toate!

CITEŞTE ŞI: Hitler la TV, miel acasă

Citit 1088 ori Ultima modificare Luni, 27 Octombrie 2014 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.