Isteria cuprinde România

Isteria cuprinde România
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu, titlul nu are nicio legătură cu alegerile. Toate vedetele, care mai de care, s-au prins că românii vor sărbători Halloweenul. Toate bune şi frumoase. Precum străbunii geto-daci, toate fufele se transformă acum în vampiriţe, de scoală săracii morţi din Teleorman. Amalia Năstase, fosta soţie a marelui tenismen Ilie Năstase,  a mărturisit în cadrul unui interviu exclusiv acordat emisiunii Click!, de la Prima Tv: "În fiecare an obişnuiesc să mă costumez. Am fost vampir, ţigancă, iar anul acesta cred că o să mă costumez în Maleficent", a mărturisit vedeta. Sfat: dacă ar fi vrut să fie într-adevăr înspăimântătoare, ar fi putut să se costumeze în actuala doamnă Năstase!

* Oficial îi merge bine. După ce a stat mai mulţi ani cu chirie, Smiley a reuşit să se transforme în bărbat responsabil şi şi-a cumpărat casă. De 300.000 de euro decât! Felicitări domnule şi la mai mare!

* Unii îşi fac case, alţii şi le vând. Este şi cazul Luminiţei Anghel, care din solistă s-a transformat în datoare de serviciu. După despărţirea de fostul partener de viaţă, a rămas cu o datorie de vreo 100.000 de euro la bănci. Nici Corina Dănilă nu stă mai bine, având în vedere că banca i-a scos şi ei casa la vânzare, pentru o datorie de 1,7 milioane de lei. Ce am învăţat de aici? Gloria trece, creditul rămâne!

* Titlu din WOWBIZ: "VEZI cât te costă pentru ca Roxana Vancea să îţi devină antrenor personal: "Am un preţ corect"". Am încheiat citatul. Continuăm cu ce spune domnişoara Vancea: "Mă ocup doar de fete, iar dacă cineva mă vrea antrenor personal, cred că preţul meu ar fi de 200 de euro lunar. Am un preţ corect", a spus aceasta. Cam ieftin, duduie. Dincolo era mai scump! Părerea noastră!

CITEŞTE ŞI: Back in business!

Citit 1016 ori Ultima modificare Vineri, 31 Octombrie 2014 20:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.