Votul cu capul

Votul cu capul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Una dintre vedetele Antenei 3 s-a dezlănţuit puternic, chiar înainte de afişarea rezultatelor alegerilor prezidenţiale. Cel mai sănătos fiu al neamului, respectiv Mircea Badea, a făcut o analiză exhaustivă a sănătăţii mentale a populaţiei. "Deci nu ai cum să votezi cu… sau cu … sau cu… decât dacă eşti grav bolnav mintal. Adică nu există altă variantă. Vom mai afla şi câtă lume, cu valoare statistică foarte importantă ştiinţifică, câtă lume e avariată grav la mansardă. Adică, văzând care sunt rezultatele alegerilor, ne vom da seama cam ce procent dintre noi sunt absolut irecuperabili mintal. Deci nu ai cum să votezi cu… sau cu … sau cu… decât dacă eşti grav bolnav mintal. Adică nu există altă variantă. Mi se pare că vom afla, iată, sociologic exact cam care-i rata de dileală", a spus acesta. Corect, stimate domn, nu pot decât să vă dau dreptate, cu o mică precizare însă. Acele puncte puncte, eu le-aş fi înlocuit probabil cu alte opţiuni. Dar este probabil o opţiune de gust.

* Mostră de sinceritate, de data aceasta din partea lumii politice. Fără nicio legătură cu campania electorală, Victor Ponta a fost întrebat, ieri, ce-i doreşte lui Traian Băsescu, cu ocazia zilei sale de naştere. Cităm: "Îi doresc ce-mi doreşte şi dânsul mie. Avem un cadou pentru el: pe 17 noiembrie vom avea un nou preşedinte al României. Ca cetăţean ar trebui să se bucure că avem, după doi ani, un preşedinte".

* Şi ultima ştire din acest calup. Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv pe Maricel Păcuraru şi pe fostul director al Poştei Române Mihail Toader la câte patru ani de închisoare cu executare, în dosarul privind poliţele de asigurare pentru angajaţi, în care prejudiciul este de peste patru milioane de euro. Maricel Păcuraru este, alături de Cozmin Guşă, acţionar la Strategies Research Investments, care deţine Realitatea TV. Păcuraru a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la patru ani de închisoare cu executare, pentru spălare de bani şi complicitate la abuz în serviciu, după ce Tribunalul Bucureşti îl condamnase la opt ani de închisoare.

Citeşte şi: Să votăm, deci!

Citit 1240 ori Ultima modificare Marți, 04 Noiembrie 2014 17:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.