Free Nuţu!

Free Nuţu!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Veste bună dinspre sistemul penitenciar. Având în vedere că în ultimul rând celulele se suprapopulează cu infractori ce poartă gulere albe, puşcăriile au decis că a venit vremea curăţeniei. Astfel, pentru a nu se simţi foştii miniştri taraţi, Nuţu Cămătaru a fost trimis acasă, urmând să efectueze un bine-meritat arest la domiciliu. Frumos! Păi puteai să compari ce a făcut bietul Nuţu, prinţul lumii interlope din Bucureşti, cu furtul câtorva sute de milioane de euro? Nu puteai!

* Din aceeaşi lume aflăm următoarele: "Beyonce sa ruga de mine să o duc la produs! Era săracă rău de tot şi nu ştia cum să facă bani!". Această afirmaţie vine din partera unui băiat ce s-a sărutat cu Beyonce de România, amanta lui Guţă, cea proaspăt bătută măr de soţia manelistului. Dezvăluirile tânărului Marius de la Focşani merg şi mai departe. Între noi fie vorba, bărbatul a fost acuzat de Luis Lazarus de proxenetism, pe un post naţional de televiziune. Cităm din acelaşi clasic în viaţă: "Sunt prostii. Eu nu am dus niciodată fete la produs. Ea provine dintr-o familie săracă şi când era mică era foarte săracă. A venit la mine şi se ruga să o duc la produs, să facă şi ea bani. Nu mai ştia sărăcuţa ce să facă. Eu tot o amânam, că nu vroiam să fac asta. Apoi a aflat mama ei despre ce îmi zicea ea. Eu am martori că ea se ruga de mine", a spus acesta. Pe acest principiu, cum că sărăcuţa era cam slabă de  înger, mă întreb de unde i-o fi venit ideea asta. Oare chiar nimeni din Poliţie să nu citească ziarele colorate?

* Nelu Ploieşteanu poate să se întoarcă acasă, după ce s-au liniştit puţin apele. Celebrul lăutar a fost prins de soţie cu minciuna, adică la o amantă cu vreo 30 de ani mai tânără. Singura problemă este de natură gastronomică, însă. Doamna Ploieşteanu s-a jurat că nu îi mai găteşte artistului. Trist moment!

Citeşte şi: Votul cu capul

Citit 1007 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Noiembrie 2014 16:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.