Imparţialitate până la capăt

Imparţialitate până la capăt
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ştire dinspre Antena 3. Într-una dintre emisiunile postului, invitatul a fost dat afară din platoul unei emisiuni electorale, după ce a avut "tupeul" să ceară imparţialitate în ceea ce priveşte moderatorul dezbaterii dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta. Imparţialitate forever! Ce putem spune?

* Mihai Trăistariu, fost reprezentant al României la Eurovision, face furori pe Facebook, după ce a postat poze cu proaspăta sa freză. Artistic!

* Eternul cuplu Al Bano şi Romina Power a cântat din nou împreună în România. Toate bune şi frumoase. Ca orice artist celebru venit pe plaiurile carpato-danubiano-pontice, cei doi au avut şi câteva cereri pentru organizatorii evenimentului. Dacă doamna Power a cerut să aibă mulţi trandafiri albi în cameră, Al Bano s-a delectat cu mititei şi mămăligă la cină şi a băut vin. Decent!

* Ştire din fotbal. Fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă, aterizat pe plaiurile arabe, a înţeles faptul că nu se poate glumi cu şeicii. Dacă la Naţională Piţi dădea cu zarul pentru a face selecţia, şeicii nu se dau în lături să intervină când este vorba de banii băgaţi în club. Una dintre primele decizii ale antrenorului român a fost să îl excludă din lot pe căpitanul şi idolul echipei, Mohammed Noor, care a adunat aproape 500 de meciuri pentru clubul din Arabia Saudită. Şeicii nu au rezistat mult şi i-au impus lui Piţurcă să îl readucă la prima echipă.  “Bagă-l în lot! Nu se poate să rămînă exclus! E o legendă!”, a fost mesajul clar al şeicilor către Piţi. Fostul selecţioner, avînd acum un contract de 5 milioane de dolari, s-a conformat şi, la antrenamentul de marţi al echipei, Noor a fost reprimit la antrenamente. Deci nu e la fel cum era cu Mircea Sandu sau Răzvan Burleanu!

Citit 1156 ori Ultima modificare Joi, 06 Noiembrie 2014 17:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.