Cadouri de sărbători

Cadouri de sărbători
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Din ciclul dezvăluirilor şoc de sărbători, Bianca Drăguşanu a ieşit cu o nouă gogoriţă pe posturile TV. Cea mai siliconată fiică a neamului a spus: "Unele persoane mă subapreciază, dar nu este nicio problemă pentru mine. Şi eu văd foarte multe lucruri, aş putea să vorbesc despre lucrurile pe care le ştiu şi care i-ar afecta foarte mult. Ştii cum e, când un elefant se împiedică de o furnică, aşa cum sunt eu, o persoană mică, asta spune ceva despre acel elefant. Sunt manevrată de un elefant puternic", a spus Bianca. Domneee... .câte metafore, ce creier! "Sunt foarte ocupată, muncesc foarte mult şi mă simt foarte împlinită din acest punct de vedere. Vă aştept cu drag să vedeţi creaţiile mele. Mie îmi place să fiu subapreciată, pentru că atunci se trezeşte o ambiţie în mine. Sunt foarte fericită şi cred că în timp voi putea demonstra că mă pot afirma în acest domeniu", a mai spus Bianca Drăguşanu. Ei bine, fată dragă, acum nu o să îţi stricăm noi feng-shuiul. Promitem că te subapreciem în continuare, ca să se trezească treaba-n tine.

* În plină anchetă DNA, cei de la Pro Tv au mai achiziţionat trei formate de emisiuni, unul fiind un cooking show al celebrului Gordon Ramsay - Kitchen Nightmares, anunță presa străină. La acesta se adaugă şi formatele Brendan’s Love Cruise şi Superior Interiors. Să fie într-un ceas bun!

* Sărbătorile sunt bănoase pentru vedetele TV. Iată un mic top al câştigurilor: Andreea Bălan va avea în această perioadă zece concerte, iar la finalul lor îşi va rotunji veniturile cu aproximativ 30.000 de euro. Ellie White este un pic mai sus ca Andreea şi pe cele 18 concerte pe care le are va încasa aproape 40.000 de euro. Şi mai sus în top se situează Elena Gheorghe, care va avea şase spectacole şi va cânta şi în noaptea dintre ani. Merită, pentru că, la final, conturile ei vor fi mai bogate cu 50.000 de euro. Frumos!

Citit 1025 ori Ultima modificare Luni, 22 Decembrie 2014 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.