"Prost să fii, ghinion că eşti!"
Foto: Mihai Cazacu, fost câştigător la loterie

"Prost să fii, ghinion că eşti!"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Cum să ajungi falit, după ce ai câştigat aproape patru milioane de euro la loterie? Păi, e clar, pentru asta trebuie să ai ceva neuroni decedaţi. În cazul lui Mihai Cazacu, fost câştigător la 6/49, zicala „prost să fii, noroc să ai” a mers doar pe jumătate. Noroc a avut, dar i-a cam dat două şuturi în fund şi l-a trimis la plimbare. Mai rău e că şi-a luat şi omul nişte şuturi în fund, dar şi câţiva pumni în gură, că nu şi-a plătit la timp datoriile către interlopi. Păi, „prost să fii, ghinion că eşti”, în cazul ăsta!

* Când la noi se-mpute treaba, românii migrează. După insuccesul de la „Ferma Vedetelor”, emisiune în care s-a răfuit în ale trăitului la ţară cu alte vedete, Dan Helciug se întoarce la prima dragoste: muzica. Singura bubă este că nu o face în România, ci în Marea Britanie. Ce e drept, într-o ţară în care manelele sunt puse la loc de cinste de televiziuni şi cetăţeni, muzica bună sau cu versuri puternice nu mai are loc şi artiştii trebuie să îşi încerce norocul pe alte meleaguri. Solistul trupei „Spitalul de Urgenţă” s-a înscris, astfel, la X-Factor UK, unde se pare că a reuşit să treacă de mai multe etape de preselecţie, intrând în ultimii 50 de concurenţi, din 5.000. Cu ceva noroc, va ajunge să fie şi printre cei 20 care vor fi filmaţi şi introduşi, practic, în concurs. Omul voce are, de asta nu se îndoieşte nimeni. Numai să îl placă juriul!

* Sandwichuri cu nume de fotbalişti în România? Se pare că ăsta ar fi planul unor fast-fooduri, după un model preluat din Italia. Numai că există câteva riscuri, având în vedere că în România sunt cunoscuţi doar fotbaliştii de la Steaua. Şi s-ar putea ca vânzătorii de la fast-food să fie surprinşi de câte un admirator care vrea shaorma „Gigi Becali”. Cu brânză de oaie şi ceapă. Şi nişte iconiţe de la muntele Athos. „Căci cu noooooi este Dumneeeezeeeeu....”

Sursa foto: adevărul.ro

Citit 2236 ori Ultima modificare Joi, 25 Iunie 2015 14:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.