Excesul de zel l-a lovit şi pe Dorel

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Sunt convins că toată lumea ştie deja de cazul din Giurgiu, acolo unde a fost dărâmat blocul greşit, că aşa au crezut muncitorii că trebuie. Norocul lor că nu locuia nimeni pe acolo, că altfel asistam la o tragi-comedie terifiantă, scrisă parcă de Hitchcock. Primarul din Giurgiu, dar şi alţii, s-au grăbit să dea repede vina pe "Dorel", angajatul de serviciu, zilierul care nu ştie nici să scrie, nici să citească, ci doar să dea la lopată sau, în cazul de faţă, la utilaj. Păi, "Dorel" sau "Doreii" cum au încurcat clădirile, domn' primar? Nu aveau şi eu o foaie de sarcini, ceva, cu nişte adrese? A, stai, nu ajunsese foaia la ei şi, pentru că aşa e românul, abia aşteaptă să înceapă munca, s-au apucat băieţii să dărâme de capul lor. Pfff, să mai zică cineva că nu au românaşii noştri spirit de iniţiativă! 

* Gigi Becali nu vorbeşte cu Vica Blochina. Ăsta e marele şoc al săptămânii la ProTv, vă daţi seama? Păi ce faci, nea Gigi, că parcă erai mai milos, nu mai aveai ură pe nimeni. Sau gata, a trecut perioada de penitenţă religioasă? S-ar părea că latifundiarul nu vrea să vorbească cu madam pentru că îl supără pe Piţurcă. Dar cu ăla nu se certase? Că parcă îl dăduse repede afară de la Steaua, şi nici bani nu îi dăduse. Sau terenuri, că nu mai ştiu la ce s-au înţeles ei.

* Cel mai longeviv cuplu din industria porno a sărbătorit 13 ani de căsătorie. Ei bine, dacă nici aia nu e o relaţie deschisă, sută la sută, atunci nu ştiu care mai este. Protagoniştii, Titus Steel şi Jasmine Rouge, au mai apărut ei şi pe la emisiuni televizate, spunând că se iubesc, că se nu ştiu ce, că se nu ştiu cum, şi că ce fac ei la muncă e doar... muncă. Ei, pe naiba? Adică, ce vor ei să spună, că nu compară ce fac la job cu ce au acasă? Să fim serioşi. Blonda din filmul X are sânii mai mari, negrul din filmul Y o are mai lungă şi tot aşa. Iar când vin acasă, cred că numai chef de... dragoste nu mai au oamenii. El e vlăguit, iar ea are febră musculară. Mno, dar cine suntem noi să îi judecăm? Dacă oamenii se iubesc, şi împreună, şi cu alţii, să o facă în continuare, cel puţin încă 50 de ani.

Citit 974 ori Ultima modificare Vineri, 07 August 2015 18:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.