Săruturi contra cost

Săruturi contra cost
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Bombardierul Bianca. Serios, oare ţarul Vladimir Putin n-a aflat până acum de Bianca Drăguşanu? Şi n-a racolat-o drept noua armă secretă a armatei roşii? De la ce m-am luat: nu e săptămână lăsată de la Dumnezeul mondenului să nu aflu de la televizor că Bianca Drăguşanu a aruncat sau a detonat „o bombă”. Fireşte, e vorba de fâsâieli de genul: s-a căsătorit în secret cu Victor S(c)lav, s-a despărţit definitiv de Victor Slav, se întâlneşte în taină cu acelaşi Victor, se gândeşte încă la el, a rămas gravidă cu el şi urmează să nască. Ce? Fireşte, o nouă bombă! Păi nici dacă lucra la uzinele germane ori chinezeşti de armament şi muniţie nu avea asemenea productivitate în ramură! Ca să nu mai vorbim că ea însăşi este considerată o bombă. E drept că dacă explodează nu moare nimeni, că e umplută doar cu silicon şi multe-multe aere.

* Dragostea se face "minim doi". Dar se şi plăteşte! Vorbesc despre Antonia şi Alex Velea care se sărută cu tarif în concerte. Spun ştirile tabloide că povestea a început la sfârşitul lui martie, când au cântat prima dată oficial împreună şi-au condimentat spectacolul cu un sărut pasional. Ei bine, nimic nu e, se pare, pe gratis. Aşa se face că în cluburile unde sunt „arvuniţi” la pachet, sărutul costă în plus 2.500 euro, aşa că onorariul unui show ajunge la 6.500 euro! Dar entuziasmul şi uralele publicului sunt nepreţuite! La fel ca dragostea… atunci când se face „minim în doi”.

* Porumbeii. Antonia şi Velea, dar să-i vezi pe Deea şi Dinu Maxer, cel mai siropos cuplu din şoubizul băştinaş. Pe ei nu-i nevoie să-i plăteşti, că se pupă precum păpuşile acelea, tradiţionale, cu magnet, la fiecare trei minute. I-am văzut joi seara, la emisiunea "Splash! Vedete la apă", şi am simţit cum mi se zahariseşte neuronul şi îmi creşte glicemia văzând cum îşi respiră aerul unul altuia… Iar când el s-a aplecat să-i scoată ei slipul intrat acolo unde n-o bate soarele, am simţit că e deja prea mult!  Cine ştie ce se apuca să-i scoată ea lui şi mai ales de unde...

Citit 1908 ori Ultima modificare Vineri, 14 August 2015 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.