Fetelor, în faţa voastră mă înclin

Fetelor, în faţa voastră mă înclin
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* La „Splash, vedete la apă”, focul se amestecă perfect cu... apa! Paula Chirilă s-a urcat pe platforma de la şapte metri, a luat alcool în gură, a scos flăcări şi le-a stins cu un... splash. Aşa se face, domnişoară, aşa se sting flăcările şi se aprinde imaginaţia bărbaţilor! Actriţa era, în schimb, extrem de speriată, pentru că nu sărise niciodată de la o aşa înălţime. Însă cauzele nobile pentru care se aruncă în apă vedetele au făcut să merite riscul. Dar ea nu a fost singura care a făcut spectacol în bazinul vedetelor. Analia Selis, cântăreaţa celebră acum câţiva ani, a reuşit şi ea o săritură de excepţie. Chiar dacă i-a fost teamă pentru sănătatea ei, motiv pentru care şi-a acoperit urechile şi nasul cu mâinile la intrarea în bazin, ea şi-a luat inima în dinţi şi din nou... splash! Tot de la şapte metri. Fetelor, mă înclin!

* Mara Bănică a dezvăluit de ce nu a participat şi ea la „Splash, vedete la apă”. Ete, na, dar pe cine interesează chestia asta? Plus, de unde şi până când este Mara Bănică o vedetă? Câteva apariţii la Capatos şi câteva certuri cu unii şi cu alţii nu o fac în nici un caz vedetă. Dar, la cum se fac vedetele în România, nu m-ar mira să fie chemată şi Roxana, prinţesa Ardealului, la o aşa emisiune. Să facă sărituri fără număr, poate aruncă barosanii cu dolarii.

* În altă ordine de idei, Mister KO s-a întors şi i-a tras ringul de sub picioare adversarului. Cel puţin, aşa s-a văzut atunci când l-a pus în fund, la mijlocul reprizei a patra. Lucian Bute înregistrează, aşadar, o nouă victorie în circuit, după aproape doi ani de pauză, iar acum aşteaptă cu nerăbdare ocazia de a-l provoca pe deţinătorul titlului mondial. Tot sâmbătă noaptea şi tot în lumea sportului, George Becali, războinicul luminii, apărătorul justiţiei şi al dreptăţii, şi-a dat în petic. „N-ai voie, bă, puşcăriaşule, să o vezi pe mă-ta un an de zile. Că aşa vrem noi!”, a urlat latifundiarul în emisiunea lui Vali Moraru, după un meci al Stelei, la capătul căruia mai avea un pic şi îi zicea şi finului Rădoi să se ducă în mă-sa. „Ia mai du-te-n mă-ta, bă, finule. Cu tot cu jucătorii tăi!”. Perioada de iertare şi de bunătate a omului de afaceri nu a durat prea mult. Cumva, ne aşteptam, nu?

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Citit 1631 ori Ultima modificare Duminică, 16 August 2015 17:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.