Cât costă un viol?

Cât costă un viol?
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Parlamentarii României vor salarii mai mari. S-au hotărât ei aşa, în una din şedinţele la care mai toţi aveau insomnie şi nici chef de Super Mario sau House of Cards (serial, pentru necunoscători) nu aveau, că nu le mai ajung banii din salariu pentru a trăi şi că sunt nevoiţi să se descurce la limita subzistenţei. Păi, ce a ajuns ţara asta, dom’le? Să moară parlamentarii de foame, asta e democraţie? În clipa în care i-am votat, trebuia să ne aşteptăm că trebuie să îi şi întreţinem, doar nu ne puteam aştepta să stea săracii să se descurce de unii singuri.

Actualmente, salariile lor de 5.000 de lei (adică de 6 ori şi încă ceva mai mult decât salariul minim net) nu le mai sunt suficiente pentru apartamente, bolizi de lux, costume de firmă şi vacanţe în Maldive, aşa că săracii parlamentari ar vrea o mărire modică, complet nesemnificativă, până la vreo 12.000 de lei. Vedeţi, ce v-am zis? O nimica toată. Dacă nu li se aprobă, propun să facem chetă lunară pentru ei, că nu se mai poate cu aşa salarii mici. Oare ăia care câştigă 800 de lei pe lună şi mai au şi doi copii cum se descurcă? Sigur fură, altfel nu au cum.

* 50.000 lei noi, cu tot cu TVA. Cam atât valorează un viol în România! Cei şapte băieţi care s-au decis să o surprindă pe consăteana lor cu o partidă de dragoste chioară şi amor ghebos au fost puşi de magistraţi să-i plătească despăgubiri în valoare de 50.000 lei respectivei domnişoare. Na, atât au crezut ei că valorează creierii întorşi pe dos ai tinerei, de care oricum nu mai are nevoie de astăzi înainte. Unde mai pui şi că, pe lângă suma infimă, fata mai trebuie să mai plece şi din sat, că acolo e văzută ea ca fiind violatoarea, nu ăia şapte. În altă ordine de idei, România continuă să ofere, zilnic, noi violuri în care agresorii sunt cercetaţi în stare de libertate, că doar nu sunt un pericol pentru nimeni. Ba mai mult, aud că şi unii preoţi pică în ispită. Păi e frumos, părinte? Oare violurile alea cât or costa? Nu de alta, dar să ştie băieţii pe viitor să îşi pună bani deoparte, din timp.

Citit 1378 ori Ultima modificare Miercuri, 26 August 2015 18:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.