De proşti cu arma-n mână ducem lipsă

De proşti cu arma-n mână ducem lipsă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Maneliştilor li se iau toţi banii de dedicaţii. Ei hai, că pe-asta chiar nu o crede nimeni. Adică, până acum au condus ultimele „supărăciuni” de maşini, s-au îmbrăcat numai de la magazinele de firmă, iar de când i-a luat ANAF-ul în vizor pozează în fecioarele inocente, cu chiloţi de tablă şi sutien de alamă. Başca, mai apar şi rude ale maneliştilor pe la WowBiz, să ne zică nouă, prostimii, că artiştii în care se aruncă cu valută fără număr pe la nunţi, botezuri, cumetrii şi alte astfel de paranghelii sunt nevoiţi să returneze fiecare cent la final, că altfel şi-o iau pe cocoaşă de la nuntaşi. Ei, nu mă înnebuni! Pe-asta cine o mai crede? Că dacă era aşa, se mai duceau băieţii pe la cântări? Nu, se apucau şi ei ca tot omul de o lopată, de o roabă, de un post de director sau de o candidatură la primărie. La urma urmei, şi acolo e rost de niscaiva evaziune.

* A început şi sesiunea de toamnă a bacalaureatului, dar candidaţii tot tămâie au rămas. Nonşalanţi, mai interesaţi să îşi etaleze lanţurile, ochelarii, unghiile şi coafurile decât ce au învăţat, mulţi tineri au intrat în sala de examen ca la biserică: au făcut câteva cruci, au pupat câteva icoane şi au făcut cale întoarsă. Nu de alta, dar pentru altceva nu i-a dus mintea. Şi le-a mai căzut şi nuvela la proba a treia la limba română. Unde mai pui că unul ştie că nu a scris nimic bun, aşteaptă să fie surprins de propria notă şi mai spune că dacă va trece vrea să se înscrie la poliţie sau să se înroleze în armată. Deh, numai de proşti cu arma în mână duce lipsă ţara asta, că în rest avem de toate.

* Şi-a violat fiica pentru că fosta soţie s-a recăsătorit. Cam aşa sună una dintre ştirile de seară de la ProTv, pentru că, nu-i aşa, România e o ţară în care sângele şi abuzul vând mai mult decât orice altceva. Bine, sărim peste faptul că ştirile despre violuri s-au înzecit de când au fost făcuţi celebri cei şapte vasluieni. Aşadar, bărbatul şi-a luat fata de 16 ani în vacanţă şi, timp de o săptămână, a violat-o ca un nebun. Şi apoi a fugit în Spania, pentru că aşa fac toţi deştepţii din România. Of, dispare toată speranţa din ţărişoara asta!

Citit 1607 ori Ultima modificare Marți, 25 August 2015 14:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.