Doi gălăţeni în luptă pentru "Burlăciţa" Daniela Crudu

Doi gălăţeni în luptă pentru "Burlăciţa" Daniela Crudu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* De două ori Daniel. „Şi-a lăsat copilul de cinci luni şi el a venit în Italia să mă cucerească pe mine?!”, s-a minunat „Burlăciţa” Daniela Crudu după ce i-a aflat povestea lui Daniel Mihai, cel de-al doilea gălăţean aflat în cursa pentru inima ei la „Burlăciţa”. Suntem datori cu o precizare: dacă în săptămâna trecută scriam la rubrica „Tv Mania” despre Daniel Movileanu (Yanis), aflaţi că acesta nu este singurul gălăţean ales între cei zece pe care „Burlăciţa” i-a selectat dintr-o pleiadă de 20 pentru a-i cunoaşte mai bine, în Toscana. Daniel Mihai i-a povestit că s-a despărţit de partenera lui înainte de a şti că a rămas însărcinată, şi că, iniţial, s-a speriat şi a fugit de obligaţiile de tată, dar, de dragul copilului, au hotărât să se înţeleagă. „Aş vrea să aflu mai multe despre tine”, i-a spus Daniela în ediţia de miercuri, când i-a oferit trandafirul salvator pentru a merge mai departe în concurs.

* Adrenalină şi scandal. Celălalt gălăţean aflat în competiţie, tot Daniel, dar pe care Cruduţa îl strigă Yanis, a gustat o porţie bună de adrenalină la prima întâlnire cu Burlăciţa, într-un parc de distracţii. „Cred că Yanis mai avea puţin şi leşina, dar apreciez efortul lui”, a mărturisit Daniela după ce l-a văzut pe gălăţean cum se schimbă la faţă într-un roller coaster. „Azi am jucat un pariu cu frica. Dar am trecut testul”, s-a bucurat Yanis profitând de ocazie pentru a o lua de mână pe Daniela.

Grijuliu, i-a oferit "Burlăciţei" un pahar cu o băutură răcoritoare ca să-şi stingă setea, apoi la primirea trandafirului care îl păstrează în concurs până săptămâna viitoare a ţinut să o sărute pe Daniela pe frunte. Motivul? E o persoană specială. Nu atât de specială este relaţia cu ceilalţi competitori! Yanis i-a reproşat unui concurent că îşi vorbeşte colegii pe la spate, şi că pe unul dintre ei l-a făcut homosexual. „Băi moldovene, ai gura mare şi proastă!”, a fost doar una dintre jignirile care au urmat. E clar că încleştarea va creşte…

Citit 5353 ori Ultima modificare Joi, 17 Septembrie 2015 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.