Vise erotice cu repetiţie la Factorul (se)X

Vise erotice cu repetiţie la Factorul (se)X
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Anu’ şi fantasma. Îl ştiţi pe Superman cu chiloţii pe deasupra colanţilor? La el mi-a zburat gândul când am văzut cum se „inflamau” bikinii roşii ca para focului prin ciorapii negri de dantelă cu care era îmbrăcată Veronica Fermecătoarea, la cele 64 de primăveri tomnatice. Bine, între noi fie vorba, cred că-i zice „salopetă”, oricum, e transparentă şi mulată şi am sentimentul că am văzut una la magazinul din Ţiglina I de unde se aprovizionează cu ţinute fetele de la videochat. În fine, cei mai decenţi erau ochelarii de soare, înfipţi strategic la baza cocului în care era strâns părul ca o vâlvătaie. Desigur, ca să se asorteze cu chiloţii. Unde? Pe scena X Factor, unde distinsa Veronica, fostă Miss Litoral prin ’70 vine pentru a… cincea oară. Nu neapărat ca să cânte, deşi, spre tristeţea mea, o face, chit că n-are voce. Veronica vine să-şi povestească visele erotice pe care le are în mod repetitiv.
* „Venus din Milo”. În 2013, a povestit pe scenă că făcea „amor erotic” cu Cheloo… în vis. În 2014 o săruta Connect-R pe pulpiţă… tot în vis, şi-i declara lui Horia Brenciu: „L-aş fi invitat într-o grotă, unde să fie foarte-foarte întuneric şi să stăm acolo trei zile şi trei nopţi să ne săturăm de amor”. Anul acesta: „L-am visat pe domn’ Bănică! Se făcea că eram în mijlocul oceanului atlantic şi eram într-un castel de gheaţă. Acolo, într-o cameră superbă, la lumina minunată albastru şi roşu, cu trandafiri, ne sărutam, ne îmbrăţişam, mamă-mamă şi ce amor făceam! Bănică mi-a spus: «Draga mea, te doresc, parcă ai fi Venus din Milo»”, a povestit Veronica. Numai că Bănică n-a fost singur! „L-am visat pe Horche, sau Horhe! Se făcea că stăteam întinsă pe o canapea superbă, şi eram în tanga iar dlui a venit cu o mantie neagră desfăcută şi spunea vai iubita mea, parc-ai fi Venus din Milo”. Se pare că Jorje, sărmanul, are cam aceleaşi texte cu Bănică, numai că anteniştii i l-au livrat pe scenă Veronicăi. Concluzia Veronicăi? „Păcat că sunt atât de în vârstă, mamă-mamă că v-aş fi mâncat cu totul!”. Mda, anii nu aduc întotdeauna şi înţelepciune… Nici măcar la Factorul (se)X.

Citit 1741 ori Ultima modificare Duminică, 04 Octombrie 2015 16:05

1 comentariu

 • Vineri, 16 Octombrie 2015 15:04
  188.25.209.***
  E regretabil ca echipa de productie a acestui show se foloseste de aceasta femeie pentru a obtine ratinguri. Intr-adevar, in emisiunile tv se cauta personaje care mai de care mai pestrite, insa sa o aduci de 5 ori pe scena pentru a o umili, este deja prea mult.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.