O cheamă Deea şi...

O cheamă Deea şi...
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Tot din seria X Factor, vă mai aduc una caldă. La emisiunea de vineri, de la Antena 1, nu au participat doar "sorele" Croitoru, moldovencele cu tupeu de colţul străzii, ci şi Andreea Ienciu, cunoscută şi sub numele de Deea, de la Insula Iubirii. Numai că acum nu a venit nici să se dezbrace, nici să facă sex în faţa camerelor, nici să fie ispitită de vreun macho plin de pătrăţele frumos conturate. Fata a venit să cânte şi, aparent, să şi încânte. "Sunt cântăreţ amator şi vreau să evoluez", zicea Deea, în clipul ei de prezentare. Păi, deja e un plus, pentru că îşi cunoaşte propria valoare, nu se crede vreo Beyonce reîncarnată, ca altele.

* Dacă singură nu poate, membrii juriului X Factor s-au decis să îi propună să încânte audienţa în... grup. Nu vă gândiţi la prostii, că nu e frumos. Fata cică nu mai face lucruri incendiare, ci s-a făcut serioasă. Aşa că Brenciu a pus-o în trupă cu George Balog, un alt concurent bun, dar nu suficient de bun pentru a impresiona de unul singur. Singurul lucru care mai trebuie stabilit este numele grupului.

* Tot de la X Factor, mai vine o vedetă. Ca orice alt star în ascensiune de la noi, Barbie de România, leşinata de la X Factor, nu are talent, dar dă bine pe sticlă, aşa că numărul ştirilor făcute de antenişti despre ea creşte exponenţial de la o zi la alta. Acum, cică a ajuns celebră şi în străinătate, dar nu cu ceva bun. Ce titrează ziarele astea străine? "Ce faci când uiţi versurile pe scena X Factor? Leşini!". Şi-aşa avem o imagine bună în Occident, fata asta nu face decât să o întărească.

* Din categoria ştirilor mondene mai noi, vine botezul fiicei Andrei şi a lui Cătălin Măruţă. La eveniment au participat cam toate vedetele care au luat loc, la un moment dat, pe canapeaua înflorată a orei de fericire şi... fericiţi au şi fost. Mâncarea a fost bună, tortul a fost spectaculos, iar de ţinute ce să mai zici. Dacă până şi Andreea Esca a venit îmbrăcată ca un drăcuşor (că eu nu am văzut înger în roşu) fără coarne, asta spune totul. Lipseau doar premiile Oscar şi Miley Cyrus ,care să cânte Wrecking Ball.

Citit 1918 ori Ultima modificare Luni, 12 Octombrie 2015 15:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.