Paraşutele lui Leo, episodul 3

Paraşutele lui Leo, episodul 3
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Tocmai când speram să se termine toată debandada asta de la WowBiz cu Leo de la Strehaia şi deşteptele lui admiratoare, odată ce macho-manul cu chelie şi-a declarat dragostea pentru Loredana Chivu, a mai apărut un... episod. Acum, penalele admiratoare se întrec în urări de bine, legate de cârnaţi şi... administrări orale. Dana Criminala şi Loredana Chivu s-au întâlnit iar la WowBiz şi iar s-au luat la ceartă. "Eşti sătulă de câţi cârnaţi ai mâncat pe litoral" e doar una dintre replicile cu care s-au atacat cele două. Îmbrăcate ca pentru "cea mai veche meserie", cele două îl aveau la mijloc pe bărbatul pentru atenţia căruia se bălăcăresc zi de zi, noapte de noapte, în faţa unei ţări care asta vrea: înjurături, sex, bătaie. Totul în timp ce CNA-ul doarme!

* Duşmanii îi poartă pică, că n-au valoarea lui. Nu îi aparţin versurile, dar se potrivesc. Nicolae Guţă este următoarea ţintă a inspectorilor ANAF, care vor să afle de unde a avut el bani de vile şi palate, dacă nu plăteşte impozite pentru nimic din ceea ce câştigă din muzică. Păi, cum de unde? De la dedicaţii, de la aruncări cu bani, de la televiziunile unde se bălăcăreşte cu marmotele lui, de la fini, naşi, nunţi, botezuri, chiolhane, de peste tot. Ce întrebări sunt astea, ANAF-ule? Dar manelistul nu e prost deloc. Nu are nicio vilă pe numele lui, fiecare fiind pe numele vreunui copil sau vreunei amante. Vedeţi, să mai zică cineva că cei plini de dujmani nu au şi creier!

* Pleacă Bebe, vine Floriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Călinescuuu! La "Românii au Talent" se schimbă iarăşi juriul, pare-se din cauza Mihaelei Rădulescu. Stai, stai, stai. Adică acolo nu se iau deciziile în funcţie de preferinţele telespectatorilor? Ce şoc, nu îmi vine să cred. Din câte se pare, Bebe Cotimanis a fost luat ca din oală şi dat afară, pentru că nu s-a înţeles cu Răduleasca asupra unei decizii. Interesantă treabă. Asta înseamnă că Andi şi Andra trebuie să îşi păzească spatele?

Citit 1529 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Octombrie 2015 12:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.