Sânzi şi Ana s-au măritat! Sutien de piatră!

Sânzi şi Ana s-au măritat! Sutien de piatră!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un corset în care sânii nu puteau să mai încapă

Întrebare: ce face o tânără şi fragedă mireasă a doua noapte după noaptea nunţii cu popă şi cu lăutari? Nu, nu pleacă în luna de miere, nu recuperează oboseala petrecerii şi nici nu cheamă barza în mod tradiţional! Vine la „Un show păcătos”, la Antena 1. Vorbesc despre tânăra doamnă Sânziana Zuluf, fostă Buruiană, care, luni noapte, a semnat condica de prezenţă la Dan Capatos, după ce duminică noapte a jucat la propria nuntă.

În rochiţa albă, discretă şi elegantă pentru cele şapte luni de sarcină în care se află mireasa, Sânziana arăta mult mai… decent decât la nunta de duminică unde, a hăulit presa, a ajuns cu sânii goi în faţa altarului. Reminiscenţă a nunţii era doar cocul uriaş, echivalent în dimensiune cu propriul ei cap, pe care probabil mireasa şi-l va demonta de pe creştet cu ajutorul ghilotinei. De altfel, am văzut chiar într-un filmuleţ de la slujba de nuntă că preotul nu reuşea nicicum să-i pună cununia pe unul dintre cele două capete supraetajate pe care le purta… Mult mai libertini au fost sânii, botezaţi (nu ştiu dacă şi creştinesc…) Sânzi şi Ana, care, la o adică, au putut juca şi pe „Isaia dănţuieşte”. De ce? Pentru că mireasa avea un corset pe care sânii nu puteau să mai încapă şi care s-au revărsat care cum au putut, pe afară. În ciuda eforturilor miresei de a-şi ridica la fiecare cinci minute rochia. Tabloidele au şi consemnat că, la un moment dat, o prietenă a ajutat-o pe Sânzi să îşi bage la loc sânii în rochie, pentru ca situaţia să nu scape de sub control. Dar tot i-a scăpat! Mare era şi crinolina rochiei de mireasă, de care Sânziana s-a şi împiedicat la coborârea din limuzină…

La fel de spectaculos a fost şi decorul de nuntă: pene şi cristale. Cică şi paharele erau decorate cu pene! Brrr!

Fireşte, de la nuntă nu puteau lipsi domnişoarele de onoare, între noi fie vorba nu chiar atât de domnişoare, Andreea Tonciu şi Simona Traşcă… În aceste condiţii nu putem să-i urăm fragedei mirese sutien, pardon, casă de piatră!

Citit 5054 ori Ultima modificare Marți, 20 Octombrie 2015 19:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.