Copiii văd lucruri... interzise

Copiii văd lucruri... interzise
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* De la emisiunea "Copiii spun lucruri trăsnite", moderată cândva de Virgil Ianţu, la spectacole de striptease pentru copii, cu Ana Maria Mocanu în prim plan, se pare că nu a fost cale lungă. Fosta asistentă a lui Capatos s-a crăcit, la propriu, în faţa unor oameni care îşi aduseseră şi copiii cu ei la spectacol. Păi, cum de ce? Ca să înveţe puii de mici ce oferă alte... păsări! Mai mult decât atât, pentru că imaginea nu era suficient de clară, mama copilului l-a luat în braţe pe acesta. "Lasă, mamă, să vezi mai bine, să ştii ce e aia. Măcar tu, dacă tac-tu a uitat!". Dar ce să aflăm? Surpriză... Ana Maria Mocanu vrea şi ea să aibă un copil, numai al ei. Păi, normal că numai al ei, că tatăl e greu de identificat. Mai bine le zice tuturor că e al lor şi se scoate cu pensie alimentară pe viaţă. Doamne fereşte să fie fată!

* A revenit Huidu pe sticlă şi papparazzi îi caută la... Găinuşă. Fostul şi, mai nou, actualul prezentator al Cronicii Cârcotaşilor a revenit la emisiune după câţiva ani de pauză, timp în care show-ul a decăzut considerabil, iar reporterii WowBiz îl arată cu degetul pentru că zâmbeşte. Cum, mă, Huidu, ai scăpat de bulău şi nu te-ai dus în munţi, să te călugăreşti? Îndrăzneşti să zâmbeşti? Vai, ruşine să îţi fie. Şi acum, cât tupeu pe tine, să vii tu să apari iar la Cronică, să faci poante, să îi iei la mişto pe alţii. Păi, Ioana Petric şi Hrubaru ce mai fac? Glumele lor cine le mai ascultă? Of, cum te crezi tu mare şmecher...

* Revenind la Ana Maria Mocanu, voi ştiţi că fata asta a revoluţionat matematica? Păi, Ana are mere, da? Dacă George vrea să culeagă merele, ar fi bine să aibă bani, că dacă nu are, vine Marius şi culege toată grădina. Ei, şi atunci câte mere mai rămân în desaga Anei? Nici unul, că transformă copacii în celuloză. Deci, stop tăierii ilegale de păduri! Indiferent de zona de provenienţă.

Citit 4466 ori Ultima modificare Vineri, 30 Octombrie 2015 14:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.