Parlament penal, marş la tribunal!

Parlament penal, marş la tribunal!
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Cine credea că doar Capatos şi Măruţă sunt capabili să producă momente spumoase, prin gagicile care ori se ceartă, ori se dezbracă prin emisiunile lor s-a înşelat. Ei bine, audienţa se poate obţine şi fără goliciuni. Rareş Bogdan, prezentator la Realitatea TV, moderator de dezbatere în campania pentru alegerile prezidenţiale şi, aparent, un om cu multe de spus, s-a dezlănţuit la adresa parlamentarilor, la aflarea veştii că au votat doar reţinerea Elenei Udrea, nu şi arestarea ei. "Mă penibililor, mă nenorociţilor, cum reuşiţi voi să vă faceţi mereu de râs?". Ei, cum, simplu. Vin la serviciu la 10 dimineaţa, beau o cafea, joacă un pic de solitaire, ridică mâna în plen de două ori, mai mult pentru a-şi aranja mânecile de la cămaşă decât pentru a vota şi gata. Nici nu ştiu ce a fost pe ordinea de zi.

* "Cum, mă, maimuţelor? Explicaţi opiniei publice cum naiba bulibăşiţi voi democraţia în România?", s-a mai răstit Rareş Bogdan. În primul rând, să nu mergem atât de departe până la a jigni necuvântătoarele. Nu e vina lor că alţii sunt incompetenţi. Apoi, democraţia se bulibăşeşte din tată-n fiu de politician, că aşa e frumos. La urma urmei, de ce s-ar face lucruri cinstite? Ce, ei ar mai trăi pe acolo? Salariul de parlamentar nu e nici pe departe suficient pentru un trai decent. Păi, cum să îşi mai permită ei Jaguare, Audiuri, apartamente, vacanţe, etc?

* "Li se termină mandatul şi, în afară de cum se ia şpagă, nu au învăţat nimic!". Păi, ce e mai important decât atât? Drumurile se strică, maşinile trebuie schimbate, oamenii mai pleacă din funcţii, dar şpaga e veşnică. Probabil e o ocupaţie mai veche chiar şi decât prostituţia, dar istoricii nu prea mai sapă în anale, pentru dovezi. Ei, oricum nu te bagă nici unul dintre ăştia în seamă, domnule Rareş Bogdan. Nici măcar domnul preşedinte, care acum un an îţi cerea, politicos, să îi acorzi şi lui cele cinci minute la care avea dreptul. Dar nu avea loc de celălalt candidat, care te ignora când te băgai peste el. Ăştia de unde crezi că au luat lecţii?

Citit 1429 ori Ultima modificare Joi, 29 Octombrie 2015 14:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.