Din oier, premier

Din oier, premier
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

*"Fac un spital de 50 de milioane de euro şi angajez numai medici plecaţi în străinătate", s-a lăudat latifundiarul din Pipera, războinicul luminii, apărătorul dreptăţii, Gigi Becali. După ce s-a dat în stambă cu câteva declaraţii despre sataniştii din Colectiv, despre faptul că nu şi-ar lăsa niciodată fetele într-un asemenea cadru şi despre cum rockul te îndreaptă către iad, Becali a lăsat-o mai moale şi acum anunţă acte de caritate în memoria victimelor tragediei. Ei, aş, cum se învârte roata... Norocul lui că a fost ceva mai deştept decât Preafericitul Daniel şi nu i-a luat o săptămână să îşi schimbe declaraţia.

* Becali, prim-ministru. Sătui de corupţia care domneşte în actuala clasă politică, o parte dintre românii care protestează mai mult online decât offline s-au decis să facă o petiţie (online) în care să îl propună pe Becali la funcţia de prim-ministru al României. "El a făcut bine, a furat pentru familia lui şi a mai dat şi la săraci, nu ca alţii", zic unii. Apoi mai e şi comparaţia între Becali şi Patriarhul Daniel, cel cu buzunarele pline şi cu fruntea încruntată. "Da, e rău de gură, dar e bun la suflet. El ar stârpi corupţia în ţara asta". Ia uite, bre, nea Gigi, cum e viaţa asta. La alegerile prezidenţiale, de câte ori ai candidat, nu ai reuşit mare... caş. Dar acum, arunci două spitale şi trei vorbe de duh şi deja te vrea poporul premier. Mâine, poimâine te vedem propus la funcţia de preşedinte ONU. Suflet mare şi nobil ce eşti!

* La revoluţie nouă, politicieni vechi. Dacă avea cineva impresia că protestele astea din ţară vor schimba ceva şi că actualii membri ai clasei politice se vor speria de masele de oameni, ori e naiv, ori e prost. Politicienii şi-au băgat limbile în urechile protestatarilor şi au transformat mica revoluţie într-un spectacol de presă, cu capete de porci înfipte în furci, cu strigăte de genul "Jos Ponta" la câteva zile după ce acesta şi-a dat demisia şi cu alte astfel de lucruri. Guvernul îşi mai schimbă numele, dar politicienii şi partidele ba!

Citit 1541 ori Ultima modificare Marți, 10 Noiembrie 2015 14:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.