Se interzice fumatul. A câta oară?

Se interzice fumatul. A câta oară?
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

S-a liniştit revoluţia, au reapărut... goliciunile. Pentru că, timp de vreo săptămână şi jumătate, emisiunea WowBiz nu a produs nici o dezbrăcată, nici o aventură, nici un sex între vedete, producătorii s-au decis să revină în forţă. Aşa că au căutat peste tot, până au dat de Firicel din Las Fierbinţi şi o Ioana Popescu, cândva jurnalistă, actualmente... nu ştim ce. S-au cucerit pe facebook, dar se cunoşteau de mult. Numai că el era fiţos şi nu o băga în seamă. O fi zis fiţos sau căsătorit, că nu prea am înţeles?

Pentru că nu se puteau afişa prea mult în public, actorul se pare că a dus-o pe Popeasca (expresia celor de la WowBiz, nu a mea) pe un câmp unde... ei cum, ce? S-au simţit şi ei bine câteva minute şi apoi gata. Numai că reporterii ăştia de scandal nu se lasă cu una, cu două şi se ascund şi după un spic de grâu, dacă aşa le iese materialul. Tranc-tranc, două poze neclare şi iată povestea. Dacă mai găseşti şi piţipoanca să vină să facă show, totul e perfect. Să vezi de-acum telenovelă. În curând, invitaţi vor nevasta lui Codin, soacra lui Codin, mama Popeascăi, vecinii lui Codin şi chiar proprietarul terenului unde s-au iubit ăştia doi în câmp. Păi cum să mai iasă recolta dacă ăştia doi s-au iubit pe câmp? Off, la ce te împinge dragostea...

Se interzice fumatul în spaţiile publice... Iar! Pentru a nu ştiu câta oară, a fost propusă interzicerea fumatului în spaţiile publice, iar 108 parlamentari sunt de acord. Din peste 600. E un număr care nu ne dă nici măcar speranţa că legea asta ar putea fi luată în serios. Plus că, şi dacă se aprobă, mă îndoiesc că vor fi respectate aceste norme legale de toate restaurantele, barurile, etc. Găsesc ei o modalitate să înşele sistemul, nu-i problemă, că doar în România merge şi-aşa, la mica înţelegere. Mai ales dacă se umple buzunarul cui trebuie. Să trecem peste treaba cu autorizaţiile ISU şi apoi mai vedem şi de fumat.

Citit 1581 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Noiembrie 2015 14:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.