„M-a înşelat cu una mai tânără, urâtă şi nimfomană!”

„M-a înşelat cu una mai tânără, urâtă şi nimfomană!”
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Şoc şi groază! Nicoleta Luciu fără sâni. N-am zis-o eu, aşa se perpelesc, de aseară încoace, jurnalele de ştiri mondene. Totul a pornit de la faptul că Nicoleta Luciu şi-a postat pe Facebook o poză în care apare întinsă pe un pat de spital din Turcia.

Jurnaliştii s-au grăbit să tragă concluzia că s-a dus la turci ca să-şi taie silicoanele uriaşe care-i provoacă teribile dureri de spate. Faza tare este că esteticianul care i le-a implantat ar fi, zic tabloidele, în stare de şoc.

Că de ce n-a venit la dânsul dacă avea probleme! Şi cum medicul cu pricina are origini palestiniene, Nicoleta e măritată cu un ciucan cu origini maghiare şi s-a dus să se opereze în Turcia, eu deja simt în aer un mrejele unui război internaţional. Căderea Troiei va fi pistol cu apă dacă Luciu vine de la turci cu silicoane mai mici! Părerea mea!

* „Mai devreme sau mai târziu toate femeile sunt înşelate”. „Gândema” asta, titrată mare, pe ecran la emisiunea lui Mihai Morar, „Răi, da’ buni” a fost lansată de o duduie pe nume Consuela di Monaco sau "ambasadoarea frumuseţii", după cum mai este numită.

Doamna, care are o fiică de 17 ani care are deja un logodnic – deci nu mai e chiar o jună virginală – a venit la televizor să se întrebe retoric de ce bărbatul vieţii ei a înşelat-o cu o femeie mult mai tânără decât ea, mai precis de vârsta fiicei ei.

„Nu am fost măritată nicidată cu acte şi sincer nici nu vreau. Pentru că eu sunt mai libertină, nu ştiu cine m-ar tolera. Mie îmi place să fac doar ce vreau eu, să călătoresc foarte mult. Eu am avut o relaţie foarte îndelungată cu un tip. Şi am fost înşelată. Eu cu omul ăsta am crescut. Era un bărbat frumos. Dacă pentru ceva timp bărbatul ăsta a fost totul, acum nu mai înseamnă nimic. Plâng pentru că am orgoliul rănit.

M-a înşelat cu o femeie mai tânără decât mine, urâtă şi nimfomană. E foarte urâtă, dacă-ţi arăt nişte poze, te ia inima! Dacă aş numi-o babau, este prea puţin spus!”, a mărturisit înlăcrimată Consuela di Monaco. Sedusă şi abandonată, dramă mare!

Citit 3320 ori Ultima modificare Vineri, 04 Decembrie 2015 14:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.