Zi-le Loredana! De ce-ai eliminat-o pe Cristina Vasopol?

Zi-le Loredana! De ce-ai eliminat-o pe Cristina Vasopol?
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Vocea României sau ce mai cunoscută faţă a României? „Mamă, ce-aţi făcut, mă?! Acesta e un concurs de voci, în care oamenii cântă şi se alege o Voce a României, că de aia îi şi spune aşa, Vocea României! Ce s-a întâmplat acum? Au ales cea mai cunoscută faţă a României dintre toţi concurenţii aceştia!”… Cui credeţi că aparţin vorbele acestea? Nu, nu îi aparţin vreunui telespectator, gălăţean sau nu, revoltat că una dintre cele mai bune voci de la „Vocea României”, Cristina Vasopol, a fost eliminată din competiţie. Cuvintele au fost rostite, vineri noaptea, chiar de Mişu Rait, actorul din serialul „Las fierbinţi”, cel pe care Loredana, după îndelunga ei gândire, l-a ales drept semifinalist. Şi iaca spusele lui în continuare: „Cred că sunt mai bun actor decât cântăreţ! Eu sunt cât se poate de sincer! Sunt nişte copii care s-au chinuit să ajungă în treaba asta, s-au pregătit toată viaţa pentru momentul acesta, sunt oameni pentru care asta e o şansă unică!”, mărturisea Mihai Rait, la Pro Tv, înainte de a urca din nou pe scenă. Chiar în emisiune i s-a spus că mărturia lui seamănă cu acel îndemn „Vă rog să nu mă votaţi!”, din „Titanic vals”. Şi dacă publicul nu l-a mai votat, taman Loredana, care mărturisea în aceeaşi emisiune: „Publicul l-a salvat, Măria Sa Publicul hotărâşte!”, l-a făcut semifinalist. Sincer, nu vreau să par rea, dar aş vrea să-l aud pe Rait cântând piesele pe care Cristina Vasopol le-a cântat la „Vocea României”. Mda…

* Şi tu, Delia?! Ca şi când o singură eliminare de neînţeles n-ar fi fost de ajuns, în aceeaşi noapte de vineri, o altă voce gălăţeană, Gabriela Lazăr din Tecuci, a fost eliminată, în mod inexplicabil, de la X Factor, de către Delia. O fi fost ceva în aer, o fi fost vreo conjunctură astrală bizară de le-o fi bulversat deciziile Loredanei şi Deliei?! Habar n-am! Dar mi se pare al naibii de nedrept când voci adevărate, talente în stare pură sunt date la o parte pe criterii pe care numai Pro Tv şi Antena 1 le ştiu. Păcat!         

Citit 2546 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 16:08

3 comentarii

 • postat de paranoia
  Miercuri, 09 Decembrie 2015 23:10
  5.13.186.***
  Cristina a facut o greseala inca de la inceput: a ales Loredana! Dupa atatea editii, toata lumea ar trebui sa stie ca Lori nu alege "vocea" ci persoana care face rating, care face spectacol in oricare mod in afara de voce. Altfel spus, iubeste comercialii.. Loredana asta, nu e de capul ei in Vocea Romaniei si cred ca e cea mai usor manipulabila. Or mai fi si altii, dar la ea e evident. Ma asteptam la rezultat. Sincer, daca Vladau nu icnea asa tare ca strans de stiti voi ce, era foarte probabil sa-l vedem alaturi de Rait. In rest, vizionare placuta!!!
  0
  2
  Raportează
 • postat de ss
  Marți, 08 Decembrie 2015 11:48
  5.13.157.***
  Mai Albano tu ai uitat ca Cristina Aguilera nu a putut sa castige un concurs in Romania ca i-a luat fata o romanca? Chiar nu stiu, a mai venit vreodata in Romania?
  0
  2
  Raportează
 • postat de albano
  Luni, 07 Decembrie 2015 12:39
  94.176.183.***
  Nimic anormal din partea juriului in frunte cu Loredana prin eliminarea concitadinei noastre . Problema este alta , CE A CAUTAT CRISTINA S. in aceasta emisiune , ea nu avea nevoie de reclama , de aprecieri . Ea era consacrata , avea un atestat dat de profesori experimentati , nu trebuia sa fie catalogata de Loredana , Smayle si cine o mai fi pe acolo .Daca s-a dus dupa bani isi merita soarta . Acest concurs este pentru ciutani sa poata sa se lanseze si ei cumva caci adevaratele voci le dau facultatile de profil . Draga Cristina , cine se baga in tarate este mancat de porci iar tu ai crezut ca scapi . Nu a fost sa fie , ai o pozitie , esti un talent clar , nu cred ca duci lipsa banilor asa ca fii mai prudenta in viitor . Ce credem ca s-ar intampla daca cineva ca Adele sau C. Pary ar fi apreciate afara de un juriu gen Lori, Smy, etc. aaaa?? Sau Messi ar fi apreciat de Stan Marius la Otelul Galati ? Deci draga mea , prudenta in viitor si sa nasti un copil sanatos ca de frumos nu are cum altfel .
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.