Moroşanu nu vrea să se mai bată cu doamna Maurice

Moroşanu nu vrea să se mai bată cu doamna Maurice
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* La câteva ore după meciul în care s-a făcut de râs fără să încaseze vreun pumn moldovenesc sănătos, Maurice Jackson, zis şi Gorila, l-a provocat pe Facebook pe Moroşanu la o nouă luptă. Acum, porecla asta cred că se datorează doar mărimii americanului, că la capitolul violenţă am văzut cu toţii cum stă. Sufli spre el şi a căzut! Reacţia lui Moroşanu nu a întârziat să apară şi, în stilul caracteristic, i-a răspuns fostului său adversar de 30 de secunde: "Tocmai am primit un mesaj privat de la Jackson, care îmi cere revanşa. Doamna Maurice, eu mă bat doar cu bărbaţi!". Mno, păi ce să-i şi faci, dacă atât poate Gorila, atât dă şi urmaşul lui Ştefan cel Mare. După meciul ăsta, Moroşanu a promis că în 2016 va căuta să se lupte cu cineva care să îi ţină piept în ring. Oricum, un adversar mai slab decât americanul Jackson cred că nu găseşte decât la grădiniţă! 

* Legea anti-fumat îi înnebuneşte deja pe proprietarii de restaurante din ţară. Având în vedere că cea mai mare parte a clientelei lor este fumătoare, interzicerea fumatului în spaţiile închise le-ar putea... închide spaţiile. Eh, astfel de iniţiative au mai fost, ba chiar şi o lege undeva prin 2008. Dar ce, nu s-a mai fumat? Ba da, doar că vreo şase luni am putut vedea prin toate barurile un spaţiu delimitat cu o cortină (!) pentru nefumători. De parcă fumul s-ar opri în cortină! În Galaţi mai sunt restaurante unde spaţiul pentru nefumători este la etaj, de parcă fumul nu s-ar ridica, ci ar rămâne jos, de frica celor care nu ştiu să îl tragă în piept! 

O soluţie pentru oprirea fumatului în restaurante au încercat patronii unui local cu specific italienesc din Bucureşti, care îşi pofteau clienţii pe hol, asigurându-le chiar şi scrumiere. După ceva timp, oamenii au înţeles ideea şi s-au abţinut de la fumat vreo două ore, cât dura să mănânce pastele şi să bea vinul. Cel puţin, aşa se lăuda patronul pe la ProTV. Însă am fi naivi să credem că, brusc, odată cu promulgarea legii, toate puburile vor fi pline de aer respirabil!

Citit 1445 ori Ultima modificare Joi, 17 Decembrie 2015 15:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.