Strungăreaţă reparată cu bani fără număr

Strungăreaţă reparată cu bani fără număr
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Fără Tudor Chirilă, cât de calitativă ar mai fi Vocea României? Conform unor factori de decizie din interiorul trustului MediaPro, solistul trupei Vama şi juratul de la Vocea României, Tudor Chirilă, ar putea fi dat afară după terminarea actualului sezon. De ce? Pentru că şi-a exprimat, încă o dată, părerea acidă la adresa unui concurent, de această dată din propria echipă. În stilul caracteristic, şefii PRO-ului nu prea agreează faptul că angajaţii au şi păreri proprii, diferite de cele ale trustului, iar dacă pe vremea lui Adrian Sîrbu erau salarii destul de mari pentru ca astfel de derapaje să nu existe, acum lucrurile s-au mai schimbat. Mai ales cu un rebel ca Tudor Chirilă! De altfel, faptul că s-a luat de Tincuţa Fernea, pe care a acuzat-o, oarecum, pe propriul blog că e susţinută din bani publici de primăria din oraşul natal, nu e singular în acest sezon. Artistul a făcut şi un apel la public, în cadrul uneia dintre semifinale, atunci când decizia trebuia să fie luată între Mihai Rait Dragomir şi Cristina Bălan, fosta membră a trupei Impact. „Votaţi vocea, nu imaginea, pentru că este, totuşi, un concurs de muzică!”. Vorbele astea au cam lăsat-o pe Loredana Groza fără nici un concurent în finală, dar ce să îi faci... karma is a bitch!

* Din categoria ştirilor cu adevărat importante de la WowBiz, am aflat că fata lui Adrian Minune, Carmen, şi-a pus aparat dentar ca să scape de strungăreaţă. Ei bine, la asta chiar nu mă aşteptam. Acum, pot spune cu mâna pe inimă că voi dormi mai liniştit pe timpul nopţii. “Mi-am pus un aparat dentar de nevoie, nu de altceva. Aveam strungăreaţă. Orice mic defect vreau sa-l astup, vreau să-l înlocuiesc. Pentru mine zâmbetul e foarte important. Am un zâmbet foarte larg şi na… trebuie”, s-a lăudat domnişoara de 18 ani. 

Îmi imaginez că nici nu a costat foarte mult, mai ales că tăticului i se mai lipesc şi bani de frunte pe la chefuri. Şi mă cam îndoiesc că îi dă înapoi, aşa cum se auzea mai acum câteva luni.

Citit 2614 ori Ultima modificare Vineri, 18 Decembrie 2015 16:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.