Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

* A fost sau n-a fost… cu fundul gol?! Când un an întreg ţi-ai expus la televizor, în toată splendoarea, rotunjimile sânilor, ce-ţi mai rămâne de arătat în noaptea de Revelion? Posteriorul. Jur, când i-am văzut rochia Adelinei Pestriţu am fost convinsă că poartă o rochie, mă scuzaţi, cu fundul gol! E drept, că şi operatorii treceau fugitiv pe la spatele ei, preocupaţi să-i urmărească pe maneliştii care se întreceau în cântări care mai de care mai jeluitoare ori mai săltăreţe. Şi când l-am văzut pe Axînte de la Vacanţa Mare repezindu-se la Minodora la Maxim cu declaraţia „Pupa-i-aş boxele ei!” şi sărutându-i cu foc sânii mari, într-un decolteu mai mult decât generos, am simţit nevoia să schimb rapid postul. O să-mi spuneţi că e dreptul Kanal D să-i răsfeţe pe fanii lui Leo de la Strehaia şi-ai pirandelor lui cu manele în noaptea dintre ani! Corect! Dar eu am văzut imaginile cu pricina pe 2 ianuarie, înainte de prânz… Revin la rochia Adelinei Pestriţu, care părea decupată în zona popoului. Când obiectivul camerei s-a apropiat mai bine, am avut senzaţia că duduia purta o pereche de gogoşari, din aceea, din flanel, cum purta bunica iarna. Nu tocmai sexy, dar măcar nu era în dosul gol… Noroc că tot Pestriţa şi-a lămurit contestatarii pe pagina de socializare: „Dragii mei, am primit multe comentarii legate de rochia pe care am purtat-o de Revelion la WowBiz, cum ca a fost ceva mai «îndrăzneaţă» în partea din spate. Mă simt nevoită să va lămuresc: Este vorba doar de o iluzie optică! În partea din spate este ataşat un material de culoarea pielii...”. Uf, bine că ne-am lămurit!

* Sunt bărbat şi jumătate… Ca să rămân tot la ţinute, o să vă spun că Jean de la Craiova a purtat aceiaşi nădragi cadrilaţi şi la Antena 1, şi la Kanal D. Cât despre Vali Vijelie, că şi acesta a fost ubicuu la cele două posturi, lui îi datorez o nouă variantă a celebrei manele „Să iubeşti două femei/ să nu ştii pe care-o vrei: una-i mama la copii, alta-i pofta inimii”. „Să iubeşti două femei, să le vrei pe toate trei!”. O fi dedicaţie pentru Leo de la Strehaia?!

Citit 4201 ori Ultima modificare Luni, 04 Ianuarie 2016 17:26

1 comentariu

  • postat de Piti Miercuri, 06 Ianuarie 2016 09:25 5.13.164.*** Link la comentariu
    0
    1

    Mai ce va mai place sa manipulati, eu vad clar ca rochia are o captuseala o nuanta mai deschisa, iar ceea ce este aplicat peste bluza este de fapt o trena dublata, chiar nu se vde nimic, hai si lasati-o mai moale cu chestiile astea !

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.