Cristi Borcea, ca un pinguin cu papion

Cristi Borcea, ca un pinguin cu papion
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Voi ştiaţi că Alina Vidican are un tatuaj cu Cristi Borcea pe spate? Fix între omoplaţi, fostul şef din Ştefan cel Mare, actualmente don Juan de la Jilava, tronează impunător. Invitată la antenastars, DJ Wanda a făcut praf, ceea ce şi sunt, desenele de pe trupul doamnei Borcea. "Să-şi scoată acele oribilităţi. Sunt nişte orori. L-a tatuat foarte greşit pe domnul Borcea, arată ca un pinguin cu papion. Dacă tot îţi faci un portret, trebuie să-l faci realist. Nu şi l-a făcut nici în mijloc, nici în stânga, nici în dreapta, l-a făcut între. Eu i-am sugerat să-şi transforme acel tatuaj într-un lup. Depinde mult de ce-şi doreşte ea. Iar scrisul acela care este absolut îngrozitor, am sfătuit-o pe această femeie frumoasă să-şi facă nişte aripi, să zboare!", a explicat DJ Wanda. Ar fi interesant să îl vedem pe Borcea transformat în lup, numai că el e câine. Ia cheamă-l, bă, pe Cristi!

* Loredana Chivu vrea să se opereze estetic. IAR! Eh, şi aşa, la câtă naturaleţe mai are, drumul spre a deveni Bianca Drăguşanu 2 e scurt. "Un pic la nas, că arată urât de când am luat bătaie, şi un pic la fund, că eu fac sală ca să arate aşa bine, iar cu acid nu ar mai trebui să fac sală", zise blonda, care, până acum câteva luni, se înjura şi mai avea un pic şi se păruia pentru iubirea lui Leo de la Strehaia. Deci, fetelor care vă doriţi să ajungeţi vedete, sala de sport şi mişcarea sunt pentru fraieri. Injecţiile cu acid şi tăieturile cu bisturiul sunt pentru gagici mişto! Mai ales dacă plăteşte iubi. Oare de asta nu l-o fi cucerit până la urmă pe Leo, că nu avea fund ferm şi nas drept? Cine mai ştie... poate doar Cristi, că el le ştie pe toate.

* Când îţi obişnuieşti fanii într-un fel, nu prea poţi să mai dai înapoi, aşa e? Dacă, anul trecut, Răduleasca se tăvălea în făină spre deliciul lui Bebe Cotimanis, anul ăsta poate spune şi Viorel, cel mai şmecher din Galaţi, că a avut parte de ceva... a la creme. O Mihaela dansându-i lasciv în faţă. Eh, ăsta da show de talente!

Citit 1904 ori Ultima modificare Marți, 23 Februarie 2016 18:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.