Joaca de-a măritişul, la Paris

Joaca de-a măritişul, la Paris
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Revenită pentru o scurtă perioadă în ţară, Simona Traşcă nu a putut rezista tentaţiei de a-şi arăta decolteul pe la emisiuni televizate, aşa că s-a dus la Agentul VIP, să îi mai povestească lui Cristi Brancu cum trăieşte ea în capitala Franţei, cum se înţelege cu iubitul ei francezo-român şi cu părinţii lui, etc. "Vassy e super, părinţii lui la fel, mai ales că mama lui e româncă şi putem bârfi pe româneşte", a spus blonda. Întrebată dacă se îmbracă la fel şi la părinţii logodnicului acasă, Simona Traşcă a dat înapoi şi a făcut-o pe fata cuminte şi inocentă. "Nu, că mi-e ruşine de părinţii lui, îţi dai seama. Asta e costumaţia de România, acolo nu umblu cu decolteu". Ei, a naibii treabă. Cum vine asta? Adică, aici mai ai un pic şi te dezbraci de tot în direct, doar doar s-o vedea ceva mai mult din sânii ăia, să crească ratingul, şi acolo stai cuminte, într-un colţişor? Mâine poimâine o să spui că speli rufe la mână. Cumva, eu n-aş prea crede. Dar, na, fiecare cu a lui!

* Joi, 24 martie, internetul a fost umplut cu filmuleţe în care un bărbat, nervos pe o bancă din Bucureşti, s-a postat în faţa acesteia cu o portavoce, câteva mesaje scrise pe nişte hârtii atârnate de o aţă şi dă-i cu protestul. La urma urmei, e dreptul omului să îşi exprime o părere. Numai că nu avea autorizaţie de protest, aşa că poliţia a intervenit să îl scoată de la faţa locului şi, eventual, să îl amendeze. Ehee, şi de aici distracţie maximă. Scandal, ţipete în plină stradă, circ, un bărbat care refuza să meargă cu poliţia, şi mulţi privitori care filmau cu telefoanele mobile. Ca la români, la nimeni!

* În ultimele zile, presa de scandal din România bate din ce în ce mai multe apropo-uri legate de o posibilă relaţie între Smiley şi Simona Halep, din simplul motiv că ambii sunt în Statele Unite în acest moment. Ea la tenis, el la show-uri de muzică. Eh, şi cum cântăreţul s-a dus şi la un meci de-al ei, iar după s-a mai şi pozat cu ea, sămânţa a fost plantată, aşa că jocul presupunerilor a putut începe. La urma urmei, dacă au o relaţie, de ce ne-ar interesa pe noi? Nici el nu ar cânta mai bine, nici ea nu ar juca altfel. Totul ar fi fix la fel!

Citit 1258 ori Ultima modificare Vineri, 25 Martie 2016 18:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.