Gigel vrea la casa lui, dar Shakira nu îl lasă

Gigel vrea la casa lui, dar Shakira nu îl lasă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Îl mai ştiţi pe Gigel Frone, cantautorul din Oneşti, prezentator de modă şi multe alte meserii, care a fost pe la Românii au Talent cu a sa chitară? Normal că îl ştiţi, la urma urmei, omul este o vedetă naţională. Ei bine, de câteva săptămâni el tot este invitat prin emisiune la AntenaStars, ca să îşi oficializeze relaţia cu Violeta, o doamnă (domnişoară?) cu vreo trei capuri mai înaltă cu el şi destul de... mondenă. Adică din aia de îi place scandalul în direct. Eh, zis şi făcut, omul a vrut să se însoare, şi-a pierdut şi virginitatea, au bătut palma, ura şi la gară. Mă rog, mai trebuie doar să oficializeze treburile. Numai că dacă nu i-a urat nimeni omului casă de rahat, să nu îşi bage nimeni nasul în ea, acum trage ponoasele. 

Shakira (de România) vrea să îl despartă pe bărbatul fatal Gigel Frone de Violeta, aleasa lui, ca să îl aibă doar pentru ea. Na, joac-o pe asta! Bărbaţi din toată România, dacă vă gândiţi cumva că sunteţi prea urâţi, săraci sau proşti ca să vă ia o fată bună, gândiţi-vă doar că de Gigel Frone trag două femei. Dacă nici asta nu e dovadă că dragostea e oarbă...

* Ce trebuie să faci atunci când vrei cu disperare să intri iar în vizorul televiziunilor de mondenităţi, pentru că în ultimul an te-au ignorat cu desăvârşire? Te duci la o emisiune, cu un prezentator îndrăzneţ, şi îl pui să îţi mângâie... sânii! Este şi cazul lui Laurette, artista din Brăila care a fost una dintre figurile principale ale "Mărului Discordiei", o emisiune în care trei gagici din România stăteau şi observau cum nişte bărbaţi înfierbântaţi se luptau pentru dragostea lor. Un fel de duel britanic de secol XVIII, dar fără pistoale şi cu mult mai puţine haine. După ce a născut, pe artistă nu prea au mai căutat-o televiziunile, aşa că, acum, Mihai Morar o relansează. Cum? Cu o operaţie la sâni. Ca să îi dovedească prezentatorului de la AntenaStars că are nevoie de asta, mulatra l-a pus pe Morar chiar să îi pipăie sânii. "Băi, da' ce sâni", a exclamat Morar. Băi, da' câtă cultură, zic eu!

Citit 1483 ori Ultima modificare Joi, 24 Martie 2016 13:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.