Cine vrea să îşi "taie" sânii?

Cine vrea să îşi "taie" sânii?
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Mădălin Ionescu, prezentatorul de la WowBiz, nu s-a putut abţine şi a scos şi el o mărgică în timpul emisiunii sale, cu doamna care şi-a pierdut şi copilul, şi uterul, ca invitat. Adică ce, doar Andreea Mantea să se dea în stambă şi să verse o lacrimă, două, trei, doar-doar de o intra la inima telespectatorului? Cum altfel, şi Mădălin a zis una tare. "M-am născut prematur, în luna a opta, aveam 2,4 kilograme". Ete fleoşc! Ce e drept, săraca femeie nici nu putea trăi în linişte dacă nu afla că Mădălin Ionescu a fost născut prematur. Bre, nea Mădăline, tot de acolo ţi se trage şi apetenţa pentru emisiuni cu scandaluri şi piţipoance?

* Ştire bombă, bre! Bianca Drăguşanu a anunţat la Kanal D că vrea să îşi mai reducă din silicoane, că o cam doare spatele de la ele. Cred şi eu, cu spatele ăla de viespe, cu burta de graviduţă şi cu sânii aproape cât ai Sânzianei Buruiană, e normal să te doară. Of, ce vor mai plânge cocalarii când vor auzi vestea asta. Deja, prin Galaţi sunt câţiva care plâng de mama focului pe la colţuri. "Cum, mă, să şi le taie, păi ce, noi cu ce ne mai clătim ochii?", ar fi zis unul. Eh, pamfletari. Lăsaţi femeia să facă ce vrea! În altă ordine de idei, Bianca Drăguşanu ar vrea să fie şi ca Iulia Albu, dar, na, fiecare cu pasiunile lui. Dacă femeia vrea să umble cu o găină pe stradă şi cu una în cap....

* Şi încă una bombă, cică Liviu Vârciu o va cere de nevastă pe Nicoleta Nucă, la "Te cunosc de undeva". Şi vedeta care s-a lansat la X Factor s-ar putea să accepte. Eee, asta da ştire! Să vezi de acum nuntă, paranghelie, distracţie, ochii tăi, tricolorul pe rochie, dansuri şi chiar şi juriu. Nu de alta, dar ambii vin de la emisiuni în formatul ăsta şi nunta s-ar putea să fie decisă de securea juraţilor. Sper doar să nu fie Cheloo în juriu, că au pus-o ăştia!

Citit 1349 ori Ultima modificare Joi, 26 Mai 2016 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.