Cine-i potrivit, ăla care te bate sau ăla care nu te bagă în seamă?

Cine-i potrivit, ăla care te bate sau ăla care nu te bagă în seamă?
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Cine e mai bun, bărbatul care te bate sau acela care tace mâlc? La întrebarea asta cred că poate răspunde una dintre invitatele Adrianei Bahmuţeanu din emisiunea ei de lipeli, sporovăieli şi mondenităţi, unde mai nou asistentă este Simona Traşcă. Venită la emisiune ca să îşi cunoască noua dragoste, Andreea, pentru că aşa o cheamă pe duduie, a fost luată în braţe de fostul iubit, cel care o bătea şi o rănea. Adevărul e că la 120 de kg se cam înţelege. Nu ale ei, ale lui! Luată în braţe, blonda a început să ţipe, să urle, să dea din picioare, să cheme paza, aoleu, săriţi, mă bate, mă omoară… Şi dacă nu se băga şi Simona Traşcă, ca să fie treaba bună, nu era show complet. „Ieşi afară, animalule care eşti!”. Na, i-a zis-o.  O fi învăţat la Paris din astea!

Bahmuţeanca, evident neinstruită în ale televiziunii de scandal, l-a dat afară pe cetăţean, Constantin pe numele său, pentru că a sărit la bătaie la don Juan-ul din platou. Păi na, se pare că îl mânca pielea. Şi pe Constantin, şi pe Florin, celălalt! Cum, doamna Adriana, aşa aţi învăţat la reclamele cu tigăi? Să daţi scandalagiii, principalele elemente aducătoare de rating, afară din emisiune? Păi era suficient să se scape o palmă şi ştiţi cum se uita toată ţara la emisiunea dumneavoastră? Uite aşa, pocnind din degete.

Mă rog, nici paza nu a fost foarte promptă, semn că băieţii ăia ştiau cum stă treaba şi au lăsat un pic scandalul să atragă oamenii. Nu mai zic că, ulterior, l-au lăsat pe Constantin să dea cu pumnul în toţi pereţii din clădire. Macho, nu glumă!

*”Ţie îţi trebuie un bărbat calm, liniştit, nu o brută”, i-a zis Traşcă blondei agresate. „Daa, aşa ca Florin, are şi ochi albaştri, se vede că e băiat de treabă”. Aoleu. Deci, ochii albaştri înseamnă că omul e calm? Na, poate acesta nu se enervează. Mai ales că a venit cu maică-sa la emisiune! Şi în timpul liber se joacă pe calculator,nu are prieteni, nu iese în oraş. Deci, nu bea, nu fumează, nu e violent! Ăsta bărbat!

Citit 1094 ori Ultima modificare Vineri, 27 Mai 2016 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.