Gina-Virgina, „Mireasă pentru fiul meu”

Gina-Virgina, „Mireasă pentru fiul meu”
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Cu orice preţ. „Mi-e dor să fac televiziune, dar nu cu orice preţ”, mărturisea luni seara, cu falsă sinceritate, Oana Roman. Pe bune?! Dar când s-a lăsat filmată în vacanţă de detoxifiere, în Turcia, alături de Vica, fosta amantă a lui Piţi, a fost un preţ bun? În special pentru scena intrării şi a ieşirii de la, pardon!, clisma zilnică? S-avem pardon! O fi fost acţiunea la Bodrum, dar procedura şi rezultatul sunt acelaşi şi pentru noi, ăia de ne ăăă… detoxifiem pe meleaguri băştinaşe!

* O mai fi, n-o mai fi? Recunosc din start, nu mă pot uita la „Mireasă pentru fiul meu” mai mult de cinci minute. Motivul? Neuronul care e de serviciu la Tv Mania, se revoltă şi bate din axoni că intră în grevă dacă nu schimb programul. Senzaţia mea este că fetele, băieţii şi mamele lor par uitaţi într-un experiment tv din care nu ies decât cu picioarele înainte. Aşa că nu mică mi-a fost mirarea să aflu de la Antena Stars că „printre concurentele care şi-au căutat marea dragoste la Mireasă pentru fiul meu s-a numărat şi Gina Virgina. Cunoscută pentru timiditatea ei, dar şi pentru faptul că a dezvăluit că era virgină la momentul respectiv, Gina nu a atras prea mult atenţia în cadrul emisiunii, întrucât n-a reuşit să formeze un cuplu cu niciun bărbat. Totuşi, dragostea i-a zâmbit în afara competiţiei, când şi-a făcut un iubit”! Ne bucurăm pe această cale! Şi îi dorim să-şi vadă visul cu ochii şi să ajungă mireasă pentru fiul cui o merita-o!

* Unde pui mâna când caşti?! Nu, nu la gură! Nu zvârliţi în mine cu Codul Bunelor Maniere, că n-am spus-o eu, ci manelista Carmen Şerban. Iată ce-a grăit la emisiunea Agentului VIP Cristi Brancu: "Eu când beau apă din acest pahar, când transpir, când merg la baie, ca energie, elimin tot ce nu e al meu şi nu-mi aparţine. Căscatul înseamnă eliberare de energie negativă. Când caşti în Biserică, nu trebuie să pui mâna la gură. Spunând de trei ori «Tatăl nostru» consecutiv, se ridică frecvenţa energetică şi te simţi altfel", a mărturisit vedeta. Şi dacă-ţi vede Doamne-Doamne măselele cariate, poate te trimite şi la un dentist…

Citit 3209 ori Ultima modificare Marți, 31 Mai 2016 19:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.