Blondă să fii, noroc... că eşti

Blondă să fii, noroc... că eşti
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Invitată la Agentul VIP, al lui Cristi Brancu, Barbie de România, celebră pentru leşinul pe role de la X-Factor, a explicat de ce a picat bacul şi cum şi-a cunoscut iubitul olandez. Că, na, cu românii nu se încurcă oricine. "La istorie, nu am dat atenţie, că nu îmi place. La psihologie am luat 5,90, după ce am învăţat cu o seară înainte. Şi la română nu mă aşteptam să pic, mai ales cu nota trei, că la evaluarea naţională am luat 9,25, deci nu sunt chiar bătută în cap", i-a mărturisit blonda lui Cristi Brancu. Ei, aş, cum măi, de la 9,25 la 3? Păi ce, ăia de au corectat au fost beţi de nu au văzut lucrurile inteligente scrise de fata asta sau nu a ajuns plicul la ei? Eh, lasă, noi să fim sănătoşi. Se mută fata în Olanda şi cică nu are nevoie de diploma de bac, că acolo trebuie să dea un test şi intră la facultate. Medicină, nu orice. Ehee, guvernule, ne pleacă tinerii valoroşi, nu faci nimic?

* Dar, pentru că aici nu poate intra la facultate neavând bacul, se va muta împreună cu noul ei iubit, care seamănă cu prinţul Harry. Şi sunt împreună şi de mult timp, aproape o lună şi jumătate. Eh, aşa or fi olandezii, mai grăbiţi de fel. Mai ales cu fete aşa frumoase şi deştepte. O să plângă televiziunile din ţară după fata asta. Cine mai leşină pe scene, cine mai cântă fals în emisiuni? Cine o să mai vină să zică că bacul nu contează, că şi aşa nu trebuie în străinătate? Fetelor, vă rog eu, luaţi aminte! Ştie ea ce ştie. Că doar şi-a găsit iubit olandez.

* Tot din categoria blondelor, cei de la Wowbiz ne-au băgat pe gât o filmare cu Roxana Nemeş făcând baie în mare. Costum de baie decent, fără aţe prea scurte, fără sutien transparent. Doar o turistă, ca oricare alta. Dar, na, bombă sexy, forme apetisante şi toate alea, ca să facă rating şi emisiunea domnului Mădălin. Bine, e drept, fata nu zicea nimic, că nici nu ştia că e filmată. Dar, sigur o să o vedem în curând prin emisiune, dezbătând imaginile...

Citit 1404 ori Ultima modificare Luni, 18 Iulie 2016 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.