Tu ţi-ai sărutat astăzi şeful?

Tu ţi-ai sărutat astăzi şeful?
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Perversul. Încolonate în şir indian, în ţinută office - cămaşă albă şi fustiţă neagră - aşteptau la coadă să le vină rândul să-şi depună omagiile… pe buzele şefului. Şi nu, nu era ziua lui, ca să spuneţi că junele au dorit să-i facă un cadou de neuitat şi i-au dăruit câte un sărut pe buze. Nu! E ritualul care se petrece în fiecare dimineaţă, la o companie din China. Am văzut dimineaţă, la ştirile România Tv, cum un şef chinez îşi obligă subordonatele să îl sărute în fiecare dimineaţă, înainte de a începe munca. Imaginile, surprinse pesemne de camera de supraveghere, mi-au arătat altceva. Că în unele cazuri, nu era vorba de un sărut, ci de două! Adică fetele sărutau buzele şefului, iar şeful fie pentru că era mulţumit, fie că se temea să nu rămână dator, le întorcea sărutul. Tot pe buze. Bine, nu era un sărut pasional, franţuzesc, ci unul mai… cast, în care erau angrenate doar buzele, nu şi alte părţi anatomice, adică un pupic. Ritualul se petrece între orele 9,00-9,30, şi, în opinia şefului, „încurajează relaţiile bune dintre colegi”. Ştirea mai spunea că două angajate care s-au opus acestui tip de "încurajare" au rămas fără locul de muncă. Asta s-ar numi, în unele ţări, hărţuire sexuală. Şi şeful, acuzat că-i pervers, susţine că a preluat ideea în timpul unei vizite în SUA şi, mai mult, că femeile chiar îi simt lipsa şi-i duc dorul atunci când este plecat şi îi trimit mesaje pe telefon. Or fi pupici virtuali? Ideea este că şi ele au fost criticate pentru că acceptă o astfel de situaţie. Eu am remarcat altceva: că toate salariatele ce-şi aşteptau „sărutul motivaţional” erau tinere, frumoase, trase prin inel. Niciuna mai corpolentă, transpirată şi cu aromă de usturoi, fie el şi chinezesc…
* Ca între fete. De sărut am avut parte şi săptămâna trecută, la Vocea României. Deşi Smiley, Tudor Chirilă sau Marius Moga n-ar fi spus nu unui sărut, fie el şi în scop de rating, cea care l-a prestat a fost Loredana, care a sărutat pe gură o concurentă care a ales-o să-i fie mentor. Oare vineri noaptea ne aşteptăm la un sărut bărbătesc? Pe buze?

Citit 2727 ori Ultima modificare Vineri, 14 Octombrie 2016 18:05

3 comentarii

 • postat de @terente
  Joi, 20 Octombrie 2016 07:38
  5.13.168.***
  @Terente Idiot esti tu pentru ca: 1. Nu ma cheama Ion (ia zi pe tine te cheama Terente?) 2. nici nu sunt cioban. Pesemne ca esti unul din acei patroni marlani de doi bani care faci avansuri angajatelor si care impui sexul la locul de munca!
  In tari civilizate ca Anglia, daca ai concediat o femeie din motive de sex, risti sa platesti despagubiri de pana la 1 milion de $$ sau Euro. Se stie ca in tarile din Asia femeile sunt discriminate. Ar putea sa plece, de fapt scrie mai sus ca doua care nu au acceptat au fost concediate, din pacate erau in China (nu in UK).
  0
  0
  Raportează
 • postat de Terente
  Duminică, 16 Octombrie 2016 10:06
  109.166.136.***
  Citind mesajul lui Ion am realizat ca el si toți amicii lui ciobani nu au problema asta. Oile nu au prieteni geloși si le pot săruta cum si cat vor. Mulțumim ca ne-ai explicat care e problema Ioane, prietenii geloși ai fetelor care nu vor. Idiot
  1
  0
  Raportează
 • postat de ION
  Sâmbătă, 15 Octombrie 2016 06:49
  5.13.231.***
  problema nu este ca erau tinere, frumoase si trase ca prin inel ci ca ele acceptau acest tip de hartuiala. Pentru una care vrea, nu-i bai, dar una care are sotul sau prietenul gelos sau pur si simplu nu-i convine asta e problema.
  1
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.