Dar din dar se face rai

Dar din dar se face rai
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ruby, una dintre cele mai celebre figuri de la noi, mai mult pentru apariţii prin emisiuni decât pentru concerte, a mai trecut printr-o operaţie estetică. După ce, acum ceva timp, îşi făcuse un retuş la buze, cu acid hialuronic luat din fund, vedeta şi-a rezolvat şi cearcănele, tot cu grăsime de pe fese. Aparent, după ce şi-a rezolvat buzele, nu a fost mulţumită, pentru că avea bot de raţă, aşa că, odată cu rezolvarea cearcănelor, s-a gândit să împuşte doi iepuri dintr-o dată. Tot în fund, oare? “Doctorul mi-a luat grăsime din fese şi mi-a injectat-o la ochi. Din fese mi-a luat, din păcate. Şi aşa am fundul mic, sunt slabă. Am 30 de kilograme. Hai, nici 30, dar sunt slabă. Asta e! Eu tot încerc să mă îngraş, se ştie asta”, a declarat artista pentru WOWbiz. Deci, să înţelegem că, în curând, dacă îi mai ia multă grăsime din fund, s-ar putea să rămână fără nimic? Oricum, nu mă pot abţine. Când săruţi buze injectate cu grăsime din fund, nu e ca şi ai cum ai pupa-o direct în fund?

* Ca la fiecare dezastru natural care loveşte câte un judeţ din România, autorităţile sunt surprinse nepregătite, iar Gigi Becali revine cu daruri pentru sinistraţi. Astfel, dacă pentru sărmanii de la Vadu Roşca a făcut, acum câţiva ani, case, latifundiarul din Pipera a ajuns acum şi în judeţul Galaţi, cu ajutoare pentru sinistraţii loviţi de inundaţii recent. "Banii nu conteaza şi nu fac socoteala când e vorba de oameni. Dau bani pentru frigidere, paturi, tot. Facem tot cum era înainte. Facem curat", a spus Gigi Becali, la Ştirile Kanal D. Nenea Gigi, noroc că nu mai candidezi la vreo funcţie, că iar se făceau ăştia că îţi fac campanie degeaba.

Până una alta, patronul Stelei arată încă o dată că, atunci când vrei să te mobilizezi, o faci indiferent de situaţie, contrar a ceea ce fac autorităţile, care doar aruncă promisiuni. Cei mai fericiţi au fost, şi de această dată, cei ajutoraţi, deşi, când a venit apa, bărbaţii satelor nu prea erau de găsit. Mai ţineţi minte celebrele poze cu militarii muncind şi bărbaţii uitându-se?

Citit 1228 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2016 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.