Bon Bon Bombay, sau striptease cu... scheleţi

Bon Bon Bombay, sau striptease cu... scheleţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Cum e să asişti la propria înmormântare? Mihai Bendeac, juratul de la iUmor, a avut parte de o experienţă tragi-comică la ultima emisiune. Un concurent, înarmat cu o chitară, a compus o semi-baladă, mai mult banc decât melodie, despre o înmormântare al cărei personaj principal este chiar Bendeac. "Deci voi vă daţi seama, regia, că a venit un concurent care mă înmormântează, nu?", a încercat Mihai să zică, în speranţa că cineva îl va opri pe concurent. Ei, dar te pui cu... cioclii? Vorba aia, despre morţi numai de bine...

* Continuând seara proastă, Bendeac s-a luat şi de un pseudo-magician, care scotea o raţă dintr-o cutie, o băga într-o găleată, apoi raţa dispărea, iar la final reapărea. Puf! Numai că empaticului de serviciu nu i-a plăcut cum a fost tratată raţa, aşa că a început scandalul. "Când mi-a zis că are peste 18 ani, m-am simţit eliberat. Puteam să înjur, nu mă mai interesa. Aşa, dacă avea vreo 16, era mai greu", a zis Bendeac regiei. "Băi, mânca-ţi-aş gura, vrei să vezi o magie? Vezi raţa aia? Nu o să o mai vezi toată viaţa ta!", i-a spus şi concurentului. Săracul magician, şi refuzat la concurs, şi fără recuzită. Aşa ghinion, mai rar. Cel mai tare a fost, însă, Cheloo, care a ticluit repede o farsă pentru colegul său. "o să îl chem pe Bendeac la mine acasă, o să bem o ţuică, o să pun nişte legume la grătar, cu cartofi prăjiţi, cu tot ce îi trebuie ca să îi lase gura apă, şi când îi este lumea mai dragă, aduc o găină şi o tai în faţa lui. Să văd ce reacţie are! Şi o fac la grătar. Şi ce dacă nu mănâncă? Mă doare în p..., o mănânc eu!", a zis membrul trupei Paraziţii.

* Ei, dar cel mai picant moment al serii a fost Bon Bon Bombay, o stripteuză din Canada, care a dansat cu un... schelet în braţe. "Cumva, m-a excitat momentul tău. Mie nu îmi place striptease-ul, dar pe tine te iubesc", nu s-a putut abţine Bendeac. Ehee, dar şi canadiencei i-a plăcut de prezentator, că i-a zis că mai stă vreo două, trei zile în ţară şi ar vrea să cunoască România mai bine. O fi ghidat-o bine?

Citit 1588 ori Ultima modificare Luni, 24 Octombrie 2016 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.