Naşă onorifică, decolteu evlavios

Naşă onorifică, decolteu evlavios
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Mare nuntă, mare, în weekendul care tocmai a trecut. Fiul cel mare al lui Silviu Prigoană, Honorius, s-a căsătorit şi a avut-o ca naşă onorifică pe Elena Udrea. Fosta ministră a turismului, actualmente studentă la Teologie (ce să-i facem, ea s-a băgat acolo...), a atras cam toate privirile de la petrecere. Decolteul evlavios pe care l-a afişat, dar şi constanta băgare în faţă, la poze, la cântări, la tot, au făcut-o pe Elena Udrea sufletul petrecerii. Oare o fi primit dezlegare de la părinte pentru aşa... rochie? Ori urmează penitenţa, timp de două luni, doar cu rugăciuni şi post negru? Încurcate sunt căile Domnului. 

* Iulia Vântur vrea copii cu Salman Khan. După ce au ajuns împreună până la Dalai Lama, în Tibet, fosta iubită a lui Marius Moga vrea să aibă urmaşi cu unul dintre cei mai celebri actori indieni. Mă întreb dacă vor apărea vreo 1.000 de mici româno-indieni de nicăieri, să le cânte dragostea, în timp ce aceştia fac copilul, merg la ecografii, îi află sexul, îi fac botezul, şi toate alea. Dragostea asta, bat-o vina... 

* Şi, pentru că tot am menţionat ceva de Marius Moga, vinerea trecută, la Vocea României, el le-a pus pe două fete din echipa lui să cânte "Take me to Church", a lui Hozier. Adică "du-mă la biserică", numai că fetele alea numai de biserică nu erau îmbrăcate. "Am uitat să ne sărutăm la final", i-a spus una dintre fete lui Tudor Chirilă, care le-a atenţionat pentru banalitatea momentului. "Eh, nu-i nevoie să mă iei la mişto", a replicat juratul. Poţi să mai zici ceva? Pe fetele astea ar trebui să le ia Udrea să le ducă la biserică, că am văzut că la ea are efect. Mai ales că domnişoara plină de comentarii a zis că îl şi bate pe Tudor. O să fie interesante galele live, când orice replică spumoasă nu mai poate fi tăiată la montaj şi nici umplută de beep-uri. Până atunci, tocmai concurenta arţăgoasă a mers mai departe, aşa că Tudor Chirilă ar trebui să înceapă să îşi caute bodyguard.

Citit 1910 ori Ultima modificare Duminică, 23 Octombrie 2016 15:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.