Despre datul cu duşmănie în Bianca Drăguşanu

Despre datul cu duşmănie în Bianca Drăguşanu
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Discuţii fără perdea la iUmor, duminică seara. Cei trei juraţi, plictisiţi probabil de lipsa de umor a concurenţilor, au încins o discuţie despre cine ar face sex cu cine şi pe cine cunoaşte Delia dintre fostele lui Bendeac. Ehee, dar cum Cheloo era un pic pe dinafară în discuţia asta, a început şi el o discuţie separată cu Bendeac. "Hai, zi sincer, în Mădălina Ghenea ai da sigur. Că nu ai cum să îi zici că e nasoală", a început Bendeac. "Nu, i-aş da două în gură şi aş fugi", s-a băgat rapperul. Păi, cum, mă nene? Că acuş vine Gerard Butler şi te ia la cafteală. Atenţie mare, că le are, că doar a salvat singur preşedintele Statelor Unite. De două ori. Ce, crezi că i-o fi greu să vină la iUmor?

"Dar dacă în Ghenea nu, în Bianca Drăguşanu sigur ai da cu duşmănie. Este?", a continuat Mihai Bendeac. Nici de data asta Cheloo nu s-a lăsat înduplecat şi i-a transmis colegului de platou să nu confunde bătaia cu... altceva. "Da, aş da în duşmănie. Dar bătaie!". Oare n-ar fi ca la sacul de box? Că nici ăla nu e natural...

"Eu aş da într-una din fetele alea de la Cheeky Girls, în aia cu gura strâmbă, că am auzit că astea sunt catastrofe în pat. Aşa aş vrea eu", a zis Bendeac, în timp ce Cheloo se uita urât la el. Na, fiecare cu gusturile lui. Mai ales că Roxana Vancea e mai femeie decât cele două fete la un loc.

* Totuşi, există o femeie de la iUmor care ar da şi ea în Cheloo. Tot cu duşmănie, că se poartă. O cheamă Claudia Susanu şi e foarte îndrăgostită de cântăreţ, motiv pentru care a venit la emisiune cu numele lui, scris în două bucăţi, cu carioca, pe braţe. Dacă nici asta nu e dragoste, atunci care mai e? Ei, şi Cheloo i-a dedicat ceva, tot cu dragoste. "Tu ar trebui să fii ţinută sub cheie, /Mai ai 3 operaţii grele, de făcut să fii femeie. /Fantezii, să ştii, sunt mii, am o mulţime, /Văd mii de p***e bune când ma uit prin tine", cu dedicaţie, din piesa "Cum să jigneşti femeile".

Citit 1682 ori Ultima modificare Luni, 31 Octombrie 2016 16:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.